Κατηγορείται ότι δηλητηρίασε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και τη γιαγιά της-Τι απαντά ο ίδιος!

Η νέα γυναίκα στην ζωή του και το κίνητρο που βρήκε ο ανακριτής

Στην επικαιρότητα ήρθε ξανά μια υπόθεση που τον Μάρτιο του 2015 είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Πρόκειται για την δηλητηρίαση μέχρι θανάτου μιας 34χρονης γυναίκας, μάνας ενός παιδιού, και της γιαγιάς της, από αρσενικό.

Τότε, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης είχε ασκήσει δίωξη κατά παντός υπευθύνου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ωστόσο στη συνέχεια η δίωξη αυτή προσωποποιήθηκε.

Αποτέλεσμα, είναι πλέον να κατηγορείται ο ίδιος ο σύζυγος της 34χρονης για την δηλητηρίασης της 34χρονης και της γιαγιάς της.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η απολογία. Ο ανακριτής πρότεινε την προσωρινή του κράτηση, ο εισαγγελέας έκρινε πως πρέπει να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι και την διαφωνία αυτή καλείται να λύσει το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η άλλη πλευρά (της εγγονής και της γιαγιάς δηλαδή) γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει, κάνει υπομονή και περιμένει την απόφαση του συμβουλίου για να τοποθετηθεί.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ:

Θα ήθελα να σας πω πολλά πράγματα, αλλά όταν θα τελειώσει η υπόθεση οριστικά. Αυτή η περίοδος είναι πολύ δύσκολη για μένα, γιατί έχω και ένα παιδάκι από πίσω. Πραγματικά πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, που την περνάω άδικα. Στο τέλος θα δικαιωθώ και όλα αυτά θα καταρρεύσουν. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται. Είναι άσχημο ένας αθώος άνθρωπος να κατηγορείται για κάτι άδικα. Θα καταλάβετε αργότερα

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

«Είναι μια συγκλονιστική υπόθεση. Και εγώ ο ίδιος είμαι σε μια πραγματική αναζήτηση των επιχειρημάτων που θα αποδείξουν με κάθε τρόπο την αθωότητα του εντολέως μου. Από επιστημονικές έρευνες, προκύπτει ότι στο χωριό που έκαναν διακοπές, υπάρχει μια αυξημένη μόλυνση από το νερό και επίσης έχει διαπιστωθεί ότι υπήρχε και αυξημένη μόλυνση από την ιδιαίτερη διατροφή που έκαναν οι δυο γυναίκες. Οι συγκεκριμένες γυναίκες λάμβαναν εδώ και χρόνια μια συγκεκριμένη τροφή, που ήταν φάβα, ρύζι και ταχίνι. Σε κάθε περίπτωση, μολυσμένοι από το αρσενικό ήταν και ο κατηγορούμενος και το παιδί του σε πολύ υψηλά ποσοστά, που αν δεν υπήρχε αυτή η τραγική εξέλιξη για την άτυχη γυναίκα, πολύ σύντομα και ο κατηγορούμενος και το παιδί του θα είχαν χάσει σίγουρα την ζωή τους.Ο ανακριτής βρήκε ένα κίνητρο που ουσιαστικά δεν υπάρχει, για μια προσωπική σχέση με άλλη γυναίκα του κατηγορουμένου που προέκυψε μετά τον θάνατο της γυναίκας του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top