ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ τα νέα! Βρέθηκε η 15χρονη Λάουρα – Είχε φύγει στο εξωτερικό

Βρίσκεται ασφαλής στην αγκαλιά της οικογένειάς της

Βρέθηκε η 15χρονη Λάουρα – Είχε φύγει στο εξωτερικό

Τέλος στην αγωνία των γονιών της μπήκε με τον εντοπισμό της 15χρονης μαθήτριας, η οποία είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη από την Χαλκιδική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού η Λάουρα είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται ασφαλής στο σπίτι της με την οικογένειά της.

Μάλιστα καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι το παιδί είχε φύγει στο εξωτερικό, το Χαμόγελο κινητοποίησε τον συνεργαζόμενο φορέα του στο εξωτερικό για να την εντοπίσει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «προβληματισμοί ανακύπτουν από το γεγονός ότι ένα ανήλικο παιδί μόλις 15 ετών κατάφερε να μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές».

Πάντως στην ανακοίνωση του Χαμόγελου δεν αναφέρεται η χώρα στην οποία ταξίδεψε και εντοπίστηκε η 15χρονη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«”Το Χαμόγελο του Παιδιού” το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. To “Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στην Λάουρα Τ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top