Κινηματογραφικές... διασώσεις στη Σκόπελο!

Έσπευσαν Super Puma και έσωσαν την κατάσταση

Εγκλωβισμένοι, χωρίς ρεύμα και τρόφιμα, στα πρόθυρα της απελπισίας, βρίσκονταν επί τέσσερις μέρες πολλοί κάτοικοι σε χωριά της Σκοπέλου. Οκτώ από αυτούς είχαν φτάσει στα όριά τους. Διασώθηκαν τελικά από δύο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι διασωθέντες περιέγραψαν στην κάμερα τις δραματικές στιγμές που έζησαν.

Το Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας απεγκλωβίζει, σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι ένα νεαρό ζευγάρι που ήταν αποκλεισμένο σε μια καλύβα θαμμένη στο χιόνι, στην περιοχή Καλόγηρος της Σκοπέλου. Ρεύμα δεν είχαν, ενώ και τα τρόφιμα τελείωναν… 

Το ζευγάρι περιέγραψε τη συγκλονιστική εμπειρία του μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

«Ήταν φοβερό! Δεν περιμέναμε να συμβεί! Δεν είχαμε τρόφιμα, δεν είχαμε επικοινωνίες, δεν πιστεύαμε ότι θα σωθούμε. Φοβηθήκαμε! Το χιόνι έπεφτε ασταμάτητα! Ευχαριστούμε τα παιδιά που μας έσωσαν!»

Αλλά και την Τετάρτη το απόγευμα, ένα ακόμα Super Puma διέσωσε μια τετραμελή οικογένεια που ήταν αποκλεισμένη τέσσερις μέρες, χωρίς ρεύμα, στο ορεινό χωριό Πύργος στη Σκόπελο. 

«Δόξα τω Θεώ, σωθήκαμε!», φωνάζουν.

«Ήμαστε αποκλεισμένοι επί 4 μέρες στον Πύργο. Κάποια στιγμή φτάσαμε στο απροχώρητο, δεν αντέχαμε άλλο!», ομολογεί ο πατέρας.

Νωρίτερα χθες το απόγευμα, το ίδιο Super Puma διέσωσε ένα ζευγάρι από το χωριό Ράχες που βρίσκεται δίπλα στο χωριό Πύργος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top