Το STAR στην Εύβοια! Το χιόνι θάβει δρόμους και οχήματα! ΜΗΝ ταξιδεύετε αν δεν υπάρχει ανάγκη

Πάγος και τσουχτερό κρύο δυσκολεύουν τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών-Πρώτη ανάρτηση: 07-01-2017 23:00

Πολύ χιόνι και τσουχτερό κρύο έχει στην Στενή Ευβοίας! Ο δημοσιογράφος του Star, Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκε στην περιοχή και όπως είπε το θερμόμετρο έδειχνε μείον 4 βαθμούς κελσίου το βράδυ του Σαββάτου! 

«Το χιόνι φτάνει περίπου το μισό μέτρο! Τα πεζοδρόμια δεν ξεχωρίζουν από τους δρόμους! Το λάθος που κάνουν οι οδηγοί στην περιοχή είναι ότι βλέπουν λίγο καθαρό το δρόμο και πιστεύουν πως μπορεί να φτάσουν στην Στενή Ευβοίας ακόμη και αν έχουν τετρακίνητα οχήματα, όμως αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος! Ο δρόμος γίνεται πάγος, γι'αυτό είναι καλύτερα να μην κυκλοφορούν στους δρόμους ακόμη και αν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες», είπε ο Β.Γκούμας.

«Τα αυτοκίνητα των κατοίκων έχουν σχεδόν θαφτεί μέσα στο χιόνι! Τα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα σταμάτησαν να καθαρίζουν τους δρόμους το βράδυ του Σαββάτου και μόνο λευκούς όγκους βλέπει όποιος είναι στη Στενή», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος!

Νοτιότερα της Εύβοιας και πιο συγκεκριμένα, στην Κύμη και στον παραθαλάσσιο οικισμό της Κορασίδας, το χιόνι φτάνει σχεδόν τα δύο μέτρα! 

«Ο κεντρικός δρόμος Αλιβερίου-Κύμης παραμένει ανοιχτός με μηχανήματα  του δήμου, ωστόσο στα γύρω χωριά το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. Υπάρχουν συχνές διακοπές ρεύματος, ενώ όσοι επιχείρησαν το Σάββατο να πάνε στα ζώα τους με μεγάλα οχήματα δεν τα κατάφεραν ακόμη και αν είχαν αλυσίδες! Χιονίζει ασταμάτητα», είπε η δημοσιογράφος του Star,Ειρήνη Σαββοπούλου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top