Και δεύτερος άντρας, εκτός από τον Μαζιώτη στη ζωή της Πόλας Ρούπα; Μπουμπούκι κι αυτός!

Συνελήφθη σεσημασμένος ποινικός για ληστείες, απαγωγές και επιθέσεις και ερευνάται η σχέση του με το ζεύγος!-Πρώτη ανάρτηση: 05-01-2017 23:26

Τον ρόλο ενός σεσημασμένου ποινικού, συνεργού του Βασίλη Παλαιοκώστα στην απαγωγή του επιχειρηματία, Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη το 2008 ερευνούν οι αστυνομικοί. Ενα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν χωρίς όμως να έχουν αποδείξεις είναι να συμμετείχε στην ληστεία Τράπεζας στη Μαλεσίνα, την οποία το αντιτρομοκρατικό επιτελείο αποδίδει στην Πόλα Ρούπα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ...

Οι επαφές του ποινικού με δύο άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο τον έχουν τοποθετήσει στο κάδρο των ερευνών για την ληστεία τράπεζας στη Μαλεσίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και αυτό γιατί ο σωματότυπός του ταιριάζει με αυτόν του ληστή που έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας. Από τις ενδείξεις που είχαν προσπάθησαν να διαπιστώσουν εάν υπάρχει διασύνδεση με την Πόλα Ρόπα, στην οποία επίσης αποδίδουν τη συγκεκριμένη ληστεία. 

Αποδεικτικά στοιχεία όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί δεν έχουν. Πάντως η σύλληψή του στη Νέα Σμύρνη έγινε λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 48χρονης συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι ο σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες τους οδήγησε στην Πόλα Ρούπα. Συνελήφθη σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη και επάνω του βρέθηκαν δύο χειροβομβίδες και ένα ημιαυτόματο όπλο.

Ο σεσημασμένος κακοποιός το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο στόχαστρο των ερευνών των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. Τον θεωρούν ύποπτο για την επίθεση σε άνδρες  της ομάδας ΔΙΑΣ, στις 9 Δεκεμβρίου, μετά από ληστεία σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στην Πεύκη. Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτη  μοτοσικλέτα που επέβαιναν δύο άτομα στη Μεταμόρφωση, οι άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον τους και η μια σφαίρα καρφώθηκε στο κράνος αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί αποδίδουν στον ίδιο και  τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Χαλκηδόνα τον περασμένο Αύγουστο. Τρεις ληστές με δύο όπλα είχαν εισβάλει στο κατάστημα και είχαν πάρει χρήματα από τρία ταμεία. Όταν υπάλληλος επιχείρησε να ακινητοποιήσει έναν από τους ληστές, συνεργός του, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε  στο πόδι.

Ο ποινικός είχε κατηγορηθεί το 2008 για απλή συνέργεια στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε γίνει από τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Τότε ήταν κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων. Μέρος των λύτρων είχαν βρεθεί στην κατοχή της οικογένειάς του. Στο δικαστήριο είχε πει ότι είχε γνωρίσει τον Βασίλη Παλαιοκώστα στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top