Συνελήφθη η ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ Πόλα Ρούπα!Είχε όπλο στην τσάντα-Μυστήριο με την 25χρονη συνεργό της

«Προστατέψτε το παιδί μου», είπε στους αστυνομικούς- Κρατείται στη ΓΑΔΑ-Πρώτη ανάρτηση: 05-01-2017 07:38

Συνελήφθη σήμερα το πρωί σε σπίτι στην Ηλιούπολη Αττικής επί της οδού Ζαΐμη η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, διωκόμενη με καταδικαστικές αποφάσεις ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Σε άλλο σπίτι επί της οδού Αθανασίου Διάκου, στον Άγιο Δημήτριο συνελήφθη 25χρονη, η οποία φέρεται να είχε παραχωρήσει το σπίτι στην σύζυγο του Νίκου Μαζιώτη και το παιδί της.

Μάλιστα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε ο παππούς της νεαρής κοπέλας ο οποίος δήλωσε άγνοια. Συγκεκριμένα είπε ότι η σύλληψη έγινε σε γκαρσονιέρα πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Ο ίδιος δήλωσε έκπληκτος καθώς, όπως λέει, η εγγονή του νοίκιαζε την γκαρσονιέρα, ωστόσο δεν γνώριζε το παραμικρό για την σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Πόλα Ρούπα κρατείται στη ΓΑΔΑ. Μάλιστα τη στιγμή της σύλληψης, μαζί με την Ρούπα ήταν και ο γιος της. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα που έμενε και η καταζητούμενη δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Παρακάλεσε μόνο να προσέξουν το γιο της. Κατά πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «προστατέψτε το παιδί μου».

Ήδη, ειδοποιήθηκαν συγγενικά πρόσωπα για να παραλάβουν το παιδί.

Στην κατοχή της Πόλας Ρούπα, μέσα σε ένα σακίδιο βρέθηκε ένα όπλο. Όμως κατά τη διάρκεια της σύλληψής της δε έκανε καμία κίνηση για να το χρησιμοποιήσει.

Επίσημες ανακοινώσεις για το πώς έγινε η επιχείρηση και τι έχει βρεθεί θα γίνουν από την ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι, περίπου στη μία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top