Βόλος: «Βρέθηκε σακουλάκι με σκόνη» στα ρούχα του αδικοχαμένου 16χρονου

Οι συγγενείς του ζητούν απαντήσεις για τον ξαφνικό χαμό του

Ένα σακουλάκι με σκόνη βρέθηκε στα ρούχα του 16χρονου μαθητή που πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων στον Βόλο.

Ο Διοικητής του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Ματθαίος Δραμητινός, μιλώντας στο «Radio Marconi 96,1 F.M.» ανέφερε ότι το σακουλάκι δόθηκε στην αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνα για τα αίτια του θανάτου του μαθητή.

 «Το παιδί ήρθε στα επείγοντα του Νοσοκομείου άσφυγμο και χωρίς ανάσα, το οποίο σημαίνει ότι  υπέστη σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, ανακοπή πιθανόν, κάποια στιγμή πριν, στην μεταφορά, στο σπίτι του, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό», είπε ο κ. Δραμητινός και συνέχισε: 

«Κατευθείαν στα επείγοντα αντιμετωπίστηκε ως ανακοπή, γιατί τα στοιχεία αυτά υπήρχαν τότε, έγινε μία εργώδης προσπάθεια ΚΑΡΠΑ, είναι η καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση που γίνεται και εν τέλει μετά από λίγη ώρα πήρε μπρος η καρδιά του παιδιού και αναθάρρησαν όλοι. Έγιναν όλα τα δέοντα και μεταφέρθηκε κατευθείαν στην ΜΕΘ.

Βέβαια, ξέρω ότι ο ασθενής ήδη στα επείγοντα και αυτό είναι από τις μαρτυρίες των γιατρών, είχε μυδρίαση, για εμάς τους γιατρούς η λέξη μυδρίαση σημαίνει ότι εγκεφαλικά είχε υποστεί βλάβη, ο άνθρωπος είναι σε σοβαρή κατάσταση. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να σταθεροποιηθεί, όπου και σταθεροποιήθηκε για λίγη ώρα, αλλά ξαναυπέστη ανακοπή στη ΜΕΘ. Το ίδιο σενάριο πάλι, εκεί πέρα βέβαια με ειδικευμένους γιατρούς, διασωληνωμένος, έγινε μια μεγάλη προσπάθεια πάλι με καρδιοαναπευστική ανάνηψη, η οποία εν τέλει δεν προχώρησε, δεν σταθεροποιήθηκε ποτέ το παιδί, μέχρι που απεβίωσε»

Το αινιγματικό μήνυμα της αδερφής του στο Facebook-«Οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν»

Μετά τον τραγικό χαμό του Χρήστου Τ. που βύθισε στο πένθος την κοινωνία, η αδερφή του συντετριμμένη, έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook, σύμφωνα με το magnesianews.

"Παιδιά σήμερα νωρίς το πρωί ο Χρηστάκος μου ο αδερφός μου έφυγε μακριά… Για να είναι καλά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους να είστε καλά αλλά…Οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλάν δεν γλιτώνουν. Έχασα τον μικρό μου Χρηστάκο μου. Σεβαστείτε το σας παρακαλώ πολύ. Το λέω δημόσια γιατί είχε πολλούς φίλους το ψυχάκι μου. Σας παρακαλώ. Καλό παράδεισο ζωή μου. Σ’ αγαπώ άγγελέ μου να μας προσέχεις από εκεί ψηλά ψυχή μου".

Ο ρόλος ενός Αλβανού και η σύλληψη του:

 

Έξω από το Νοσοκομείο Βόλου φέρεται να σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε συγγενείς του 15χρονου και ενός αλλοδαπού ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή.

Η κηδεία του 16χρονου έγινε σήμερα Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Σοκ στο Βόλο από τον θάνατο 16χρονου μαθητή-Το αινιγματικό μήνυμα της αδερφής του στο Facebook

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top