Ηλεία: Επιτέθηκαν σε πυροσβέστες για να μην σβήσουν... φωτιά!

Έσπασαν το όχημα της Πυροσβεστικής

Πρωτοφανή επίθεση δέχθηκαν δύο πυροσβέστες σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε καταυλισμό Ρομά στην είσοδο της πόλης του Πύργου. 

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής. Η Πυροσβεστική, κλήθηκε για να σβήσει τη φωτιά που είχε ξέσπασε στα παραπήγματα των Ρομά σε οικόπεδο μπροστά από το νοσοκομείο της πόλης στον κόμβο Φιλοθέης. 

Οι πυροσβέστες με ένα όχημα μόλις έφτασαν στο χώρο και επιχείρησαν να πλησιάσουν στην εστία της φωτιάς για την κατάσβεση, δέχθηκαν απρόκλητα επίθεση από ομάδα ατόμων.

Με καδρόνια και με πέτρες επιτέθηκαν στους πυροσβέστες σπάζοντας το παρμπρίζ του πυροσβεστικού οχήματος και το παράθυρο της πόρτας του οδηγού ενώ δεν δίστασαν και να τους χτυπήσουν.

Οι πυροσβέστες υποχώρησαν και ενημέρωσαν την υπηρεσία τους και την αστυνομία. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε για την αναζήτηση των δραστών και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε η προσαγωγή δύο υπόπτων.Τα παραπήγματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ στο χώρο βρέθηκαν φιάλες υγραερίου που θα μπορούσαν να εκραγούν και να έχουμε θύματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top