ΣΟΚ στην Κέρκυρα! Τι αποκαλύπτει καθηγητής της 20χρονης Σπυριδούλας για τον Αφγανό δολοφόνο

Ο τρόμος που έζησε η νεαρή φοιτήτρια και τι του εκμυστηρεύτηκε

ΣΟΚ στην Κέρκυρα από τις αποκαλύψεις για τον Αφγανό φονιά

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κέρκυρα μετά από την είδηση ότι ο 20χρονος Αφγανός που πριν από τρία χρόνια είχε επιτεθεί σε μια 20χρονη φοιτήτρια και παραλίγο να τη σκοτώσει, δολοφόνησε ένα νέο κορίτσι στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας.

Ένας από τους καθηγητές της 20χρονης τότε Σπυριδούλας, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ δεν έκρυψε την έκπληξή του από το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός αφέθηκε ελεύθερος από τις ελληνικές αρχές, μετά από το κακό που είχε κάνει στο κορίτσι.

«Ο άνθρωπος αυτός πείναγε για σάρκα και χρήμα. Είναι τραγική η κατάσταση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το γεγονός που έχει σημαδέψει και μένα», δήλωσε ο καθηγητής Ιστορίας και Αρχειονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Δ. Μεταλληνός, ο οποίος είχε πάει στο νοσοκομείο για να δει τη νεαρή φοιτήτρια.

«Όταν είδα τη Σπυριδούλα στο νοσοκομείο, πίστεψα πως ήταν θαύμα που ζούσε. Μέσα στα τραύματα και τα κατάγματά του αυτό το παιδί, που ξεχώριζε για τις αρετές του, έδινε κουράγιο στους γονείς του. Τα μάτια της όμως, ο καθρέφτης της ψυχής, ήταν φοβισμένα, έντρομα από τις σκηνές που έζησε…», πρόσθεσε και δεν δίστασε να εκφράσει την αγανάκτησή του.

«Δεν έχει τι να πει κανείς. Τότε λέγαμε να μην τύχει σε κανέναν, σήμερα μάθαμε ότι ακόμη μία κοπέλα έπεσε θύμα του ίδιου Αφγανού μόνο που τώρα η 19χρονη Γερμανίδα δεν ήταν τόσο τυχερή και βρήκε φρικτό τέλος. Η Σπυριδούλα κατάφερε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της και ξαναγύρισε στην πατρίδα της την Άρτα υγιής και αρτιμελής. Αυτό που δεν ξέρω αν και το εύχομαι είναι πως θα βγάλει από την ψυχή της αυτό που έζησε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια της στο νοσοκομείο… “κύριε καθηγητά φοβάμαι πολύ τι θα γίνει όταν βγει από τη φυλακή…”», λέει ο κ. Μεταλληνός και καταλήγει: «εύχομαι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να μην είχαμε άλλα θύματα». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top