«ΤΖΟΓΑΡΑΝ» στο λευκό θάνατο με ορολογία πόκας

Όλες οι λεπτομέρειες για τη συμμορία με τα ναρκωτικά

​Την ορολογία της πόκας χρησιμοποιούσαν για να βαθμολογήσουν τα ναρκωτικά τα μέλη της συμμορίας. Πάνω στα τσουβάλια είχαν τοποθετήσει και από ένα τραπουλόχαρτο. Ο άσσος έκρυβε την καλή ποιότητα. Όσο τα χαρτιά κατέβαιναν τόσο χάλαγε η ποιότητα.

Τα μέλη της συμμορίας μιλούσαν στα κινητά με κωδικούς. Τα χαρτιά ήταν τα χρήματα, το γάλα, το αλεύρι, το γιαούρτι ή το κοτόπουλο ήταν η κοκαΐνη. Την κάνναβη την έλεγαν φωτιστικό, κασέρι ή ζαμπόν. Το σχολείο ήταν η φυλακή. Η μηχανή ήταν το όπλο. Η ζυγαριά το εργαλείο, το κράτος οι αστυνομικοί και το γκάζι ο πυροβολισμός.

Η συμμορία είχε έναν αρχηγό. Πρόκειται για τον Αλβανό με το κωδικό όνομα Γκέντι, που ζει στη γειτονική χώρα.

Οι άνδρες της ασφάλειας Αθηνών προσπαθούν να τον ταυτοποιήσουν. Κάτω από αυτόν υπήρχαν τέσσερις υπαρχηγοί, ακολουθούσαν καλλιεργητές, οι παραγωγοί, τρεις διακινητές από την Αλβανική μεθόριο. Οι άνθρωποι που είχαν τις καβάτζες, οι απλοί διακινητές και οι υποομάδες που μοίραζαν το θάνατο στις πιάτσες, ακόμη και μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Οι συνομιλίες των μελών της συμμορίας που ξεπερνούν τα 140 άτομα κάποιες φορές ήταν ευφάνταστες.

Οι αστυνομικοί που έκαναν τις παρακολουθήσεις με δικά τους μέσα έχουν καταγράψει σε βίντεο όλα τα μέλη της συμμορίας και τα έχουν ταυτοποιήσει.

Δεν αποκλείεται ακόμη και την Τετάρτη να δοθούν στη δημοσιότητα τα βίντεο καθώς οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει τη σχετική άδεια από τον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top