Σε πεντάστερο χλιδάτο ξενοδοχείο της Ρόδου έκανε συνέδριο η ΓΣΕΕ εν μέσω κρίσης

Έχει ξεσπάσει σάλος

Σε πεντάστερο χλιδάτο ξενοδοχείο της Ρόδου έκανε συνέδριο η ΓΣΕΕ εν μέσω κρίσης

​Μια τετραήμερη απόδραση στη Ρόδο και διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο, εν μέσω κρίσης, απόλαυσαν οι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Παραπολιτικά, περίπου 400 σύνεδροι και δεκάδες άλλοι προσκεκλημένοι της ηγεσίας της ΓΣΕΕ ταξίδεψαν αεροπορικώς, έφαγαν δωρεάν και έμειναν δωρεάν, στο υπέροχο ξενοδοχείο «Ρόδος Παλλάς» από τις 16 έως τις 20 Μαρτίου.

Και όλα αυτά όταν στρατιές ανέργων προστίθενται καθημερινά στις λίστες της απελπισίας.

Οι σύνεδροι, κινούνταν ανάμεσα στα εστιατόρια, την ιδιωτική εσωτερική πισίνα, ενώ πολλοί από αυτούς -στο περιθώριο του συνεδρίου- γνώρισαν τη… νυχτερινή ζωή του νησιού.

Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από τα 150€ και φτάνουν έως και τα 700€. Αν και ένα τέτοιο ξενοδοχείο για τον μέσο Έλληνα φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός, δεν ισχύει το ίδιο για τους συνδικαλιστές που ολοφύρονται για τα εργασιακά δικαιώματα στον ιδιωτικό τομέα.

0050125389_1ς.jpg

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο εσωτερικό του Κεντρικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ έχουν προκληθεί αντιδράσεις για το "συνέδριο της χλιδής", ενώ κάθε νοήμων άνθρωπος θα εξοργιζόταν μαθαίνοντας τέτοιου είδους προκλητικές συμπεριφορές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top