Στο Μαξίμου οι αγρότες- Καταγγελίες για��� «μαγειρέματα»

Εντάσεις και αποχωρήσεις!- Πρωτη ανάρτηση 12:17

Στο Μαξίμου οι αγρότες- Καταγγελίες γι��… «μαγειρέματα»

​Οι ��κπρόσωποι των αγροτών από τις Μικροθήβες, τα Τέμπη και άλλα 38 μπλόκα κατέφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό.

Ωστόσο, δεν επετράπη η είσοδος σε όλους τους αγρότες! Υπάλληλος είχε μια λίστα, διάβασε ονόματα και έμπαιναν στο Μαξίμου μόνο όσοι συμπεριλαμβάνονται σε αυτή!

Αυτό έφερε αντιδράσεις αλλά και αποχωρήσεις!

«Σήμερα είχαμε το ραντεβού μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συζητήσαμε για τη λύση των προβλημάτων κυρίως των νέων αγροτών και του υπόλοιπου αγροτικού τομέα και στη συνέχεια στο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό συναντήσαμε μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Συναντήσαμε πόρτα στα ονόματά που είχαμε δώσει κι αυτό μας στενοχω��εί πάρα πολύ. Έχουμε δύσκολες μέρες μπροστά μας και τα νέα παιδιά κυρίως, περιμένουν κάποιες κινήσεις από μας. Προσπαθήσαμε για διάλογο, αλλά φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν θέλει το διάλογο. Ήρθαμε σήμερα από τα χωράφια μας από τη γη μας για να έρθουμε σε ένα διάλογο, αλλά δεν το είδαμε αυτό» δήλωσε ο Βασιλόπουλος Θεόδωρος , Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών.

«Καταγγέλλουμε την πανελλήνια συνάντηση που είχαμε με τον Πρωθυπουργό γιατί παράφορα παραβιάζονται τα δημοκρατικά μας δικαιώματα. Είναι πρωτοφανές μία εκλεγμένη 5μελής επιτροπή από τα μπλόκα μας να μπορέσει να παραστεί σήμερα και τελικά αυτό να παραβιάζεται. Το περιμέναμε από άλλα καθεστώτα, από αλλού και από αλλού μας ήρθαν. Δεν θα παραστούμε στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό εφόσον δεν μπαίνουν μέσα τα άτομα που εμείς εκλέξαμε με δημοκρατικές διαδικασίες» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Επιτροπής Αγροτών- Κτηνοτρόφων- Αλιέων.

agr.jpg
Νωρίτερα, ο Φάνης Τραγάκης, μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 κι έκανε λόγο για «μαγείρεμα» των ονομάτων την τελευταία στιγμή και αποκλεισμό αγροτών με κομματικά κριτήρια.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα, καθώς κλειστή είναι η Ηρώδου Αττικού με κλούβες. Εκτός του ότι δεν επιτρέπεται η διέλευση των πολιτών, μέχρι και η παρουσία των δημοσιογράφων επιτρέπεται μόνο από την απέναντι πλευρά!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γεροβασίλη: Θα καταθέσουμε συνολικό σχέδιο για την προστασία του αγροτικού εισοδήματος
Ποιους δρόμους έχουν κλείσει οι αγρότες-ΑΝΟΙΓΟΥΝ τα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top