Έγκλημα πάθους η στυγερή δολοφονία της 43χρονης στην Κω

Δείτε το μαχαίρι με το οποίο τη σκότωσε

Έγκλημα πάθους η στυγερή δολοφονία της 43χρονης στην Κω

​ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ τελικά σήμερα, 17-04-14 (υπό την πίεση αρκετών ενοχοποιητικών στοιχείων εις βάρος του), ο 51χρονος (Αλβανικής καταγωγής) με τον οποίο συζούσε η άτυχη 43χρονη Ρουμάνα, η οποία έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο Πλατάνι το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας (14-04-14). Σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεση του προκύπτει ότι ήταν έγκλημα πάθους, υπήρχαν άλλωστε αρκετά προβλήματα στη σχέση τους με συνεχείς καυγάδες, ζήλεια κλπ.

Να σημειωθεί ότι βρέθηκε και κατασχέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 51χρονος για την ανθρωποκτονία.

Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος:

Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, ο 51χρονος δράστης, χρησιμοποιώντας μαχαίρι κουζίνας τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα στον λαιμό, στα γεννητικά της όργανα και σε άλλα σημεία του σώματός της, μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος, όπου διέμεναν στην περιοχή Πλατάνι της Κω.

Στη συνέχεια ο 51χρονος, προκειμένου να αποκρύψει πειστήρια του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, έπλυνε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και ενημέρωσε ο ίδιος τις Αστυνομικές Αρχές της Κω για την ύπαρξη του άψυχου κορμιού της 43χρονης.

Ο αλλοδαπός ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ χτες (16-04-14) στις 11 τη νύχτα, μετά τον σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος του. Στην αρχή αρνιόταν τις κατηγορίες, σήμερα όμως ομολόγησε το φρικτό έγκλημα και το απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα.

Κατά την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου εντοπίστηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, το οποίο και κατασχέθηκε. Το εν λόγω μαχαίρι, με λάμα μήκους 19 εκατοστών, καθώς και άλλα πειστήρια που συλλέχτηκαν απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο δράστης αυτήν την στιγμή είναι υπό κράτηση και αναμένεται τις επόμενες ώρες να οδηγηθεί στον Ανακριτή στην Κω, για να απολογηθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top