"Μίλησαν " τα DNA που βρέθηκαν στο οπλοστάσιο στου Γκύζη

Τρία διαφορετικά γενετικά υλικά που ανιχνεύθηκαν, διαπιστώθηκε πού ανήκουν

"Μίλησαν " τα DNA που βρέθηκαν στο οπλοστάσιο στου Γκύζη

Το DNA του Bayir Cengiz και του Tekin Huseyin ταυτοποίηθηκε με το γενετικό υλικό που ανιχνεύθηκε σε υποπολυβόλο που κατασχέθηκε στο διαμέρισμα του Γκύζη. Επίσης δακτυλικό αποτύπωμα του Bayir Cengiz ανιχνεύθηκε στο καλάσνικοφ που κατασχέθηκε στην ίδια υπόθεση.

Επιπλέον DNA 34χρονου υπηκόου Τουρκίας, που είχε συλληφθεί στην υπόθεση της Χίου, ταυτοποιήθηκε με γενετικό υλικό που ανιχνεύθηκε σε πιστόλι και γεμιστήρα που κατασχέθηκαν επίσης στο ίδιο διαμέρισμα.


Εκτός από τον Tekin Huseyin, οι ελληνικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άλλων τριών τρομοκρατών, καθώς τα παρακάτω ονόματα είναι αυτά που οι ίδιοι δήλωσαν στην αστυνομία.

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το πραγματικό όνομα του Bayir Cengiz είναι Ισμαήλ Ακόλ και πρόκειται για μεγαλοστέλεχος του επιχειρησιακού τομέα της οργάνωσης DHKP-C.

A) KORKUT Murat του Niyazi και της Dondis γεν. 31-03-1981 στην Τουρκία (κατά δήλωσή του)

αρχείο λήψης (1).jpg
B) BAYIR Cengiz του Memet - Ali , γεν. 1973 στην Τουρκία (κατά δήλωσή του)

αρχείο λήψης.jpg
Γ)PETROV Petar του Georgiev γεν. 07-05-1965 (έχουν ταυτοποιηθεί τα πραγματικά του στοιχεία και πρόκειται για τον TEKIN Huseyin Fenzi του Ferit και της Azime γεν. 21-01-1961 στην Τουρκία)
αρχείο λήψης (3).jpg

Δ)ΚΑ RPAT Bilgehan του Zeynel και της Hafize γεν. 04-07-1989 στην Τουρκία (κατά δήλωσή του))ΚΑ RPAT Bilgehan του Zeynel και της Hafize γεν. 04-07-1989 στην Τουρκία (κατά δήλωσή του)
αρχείο λήψης (2).jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top