ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φύτευ��ν μαζί με τις ντομάτες και κάνναβη στον Μαραθώνα!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες της αστυνομίας

​Στο φως της δημοσιότητας έφερε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες από τα θερμοκήπια με τις ντομάτες με υδροπονική κάνναβη στον Μαραθώνα.

KAN3.jpg
Συνελήφθησαν μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης, από την Κίνα και το Βιετνάμ, που ειδικεύονταν στην υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

KAN5.jpg
Η σπείρα (δύο άντρες και τέσσερις γυναίκες) είχε εγκαταστήσει στον Μαραθώνα τρία μεγάλα θερμοκήπια, όπου καλλιεργείτο η κάνναβη και παράπηγμα όπου διέμεναν οι καλλιεργητές.

KAN2.jpg
Σε άλλο χώρο του παραπήγματος είχαν εγκαταστήσει ειδικό εξοπλισμό για την ανάπτυξη των φυτών σε γλαστράκια, καθώς και αποξηραντήριο της κάνναβης που καλλιεργούσαν.

Η καλλιέργεια της κάνναβης γινόταν στα θερμοκήπια παράλληλα με νόμιμες καλλιέργειες (ντομάτες, μελιτζάνες κλπ) που χρησιμοποιούνταν ως κάλυψη.

Η συγκεκριμένη ποιότητα κάνναβης που καλλιεργούσαν, έχει μεγάλη περιεκτικότητα τετραϋδροκανναβινόλης (ουσία που περιέχεται στην μαριχουάνα και το χασίς και προκαλεί ψυχοδραστικές μεταβολές στον ανθρώπινο εγκέφαλο).

Τα αρχηγικά μέλη της σπείρας είχαν στην ιδιοκτησία τους Κινέζικο εστι��τόριο στην Ηλιούπολη το οποίο χρησιμοποιούσαν για την κάλυψη των παράνομων δραστηριοτήτων τους και τη νομιμοποίηση των εσόδων τους

Κατασχέθηκαν συνολικά 1.528 δενδρύλλια κάνναβης, 16.509 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 15.570 ευρώ και πέντε αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top