Οργανωτικές αλλαγές για το BMW Group Hellas

Οι θέσεις που αναλαμβάνουν η Δήμητρα Μπίκου και ο Αντώνης Αδάναλης

Οργανωτικές αλλαγές για το BMW Group Hellas

Από την 1η Ιουλίου 2024, η Δήμητρα Μπίκου  θα αναλάβει τη θέση της Marketing Manager της BMW. Η κυρία Μπίκου εντάχθηκε στο δυναμικό του BMW Group Hellas το 2007 και η πορεία της σημαδεύτηκε από διάφορους κομβικούς ρόλους στους τομείς των Πωλήσεων και του Marketing.

Υπό την ηγεσία της, η μάρκα MINI στην Ελλάδα γνώρισε τρία συνεχόμενα έτη ρεκόρ πωλήσεων και πέτυχε το υψηλότερο μερίδιο στην premium κατηγορία παγκοσμίως.

Ο Αντώνης Αδάναλης, θα διαδεχθεί τη Δήμητρα Μπίκου ως επικεφαλής της Μάρκας MINI για την Ελληνική αγορά, από την 1η Ιουλίου 2024. Ο κύριος Αδάναλης εντάχθηκε στο δυναμικό του BMW Group Hellas το 2007 και έκτοτε υπηρέτησε σε σημαντικές θέσεις πωλήσεων. Το 2014, ανέλαβε τη θέση του BMW i Manager στην οποία διέγραψε μία επιτυχημένη πορεία, οργανώνοντας και θέτοντας τις βάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη του τμήματος Electro-Mobility του BMW Group στην Ελλάδα. Ta τελευταία 8 χρόνια, ο κύριος Αδάναλης και η ομάδα Sales Operations συνέβαλαν ουσιαστικά στην εμπορική επιτυχία και τους υψηλούς όγκους πωλήσεων της μάρκας BMW στην Ελληνική αγορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top