Γιατί σας συμφέρει να πάρετε τώρα Fiat 500e

Με όφελος έως 6000 ευρώ

Γιατί σας συμφέρει να πάρετε τώρα Fiat 500e

Η FIAT ταράζει τα νερά με το νέο ECO BONUS για το αμιγώς ηλεκτρικό 500e προσφέροντας όφελος €6.000 για το επίπεδο εξοπλισμού la Prima και €4.800 για τα υπόλοιπα.Ισχύει επίσης χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ειδικούς όρους, με ελάχιστη προκαταβολή 25%, ονομαστικό επιτόκιο 8,95% και 36 ή 48 δόσεις. Προκειμένου δε να εξαλειφθεί το όποιο άγχος εκ της τυχόν καθυστέρησης εκταμίευσης της υφιστάμενης κρατικής επιδότησης, η αποπληρωμή της 1ης δόσης θα ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2025 και μέχρι τότε η FIAT αναλαμβάνει το κόστος των τόκων του πιστούμενου κεφαλαίου, παρέχοντας άτοκη περίοδο χάριτος.

Το «παρών» δίνει επίσης η υψηλή ψηφιακή τεχνολογία μέσω του εξελιγμένου infotainment και των UConnect services, στοιχεία που βάζουν το δικό τους λιθαράκι στη δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος για μια απολαυστική αστική καθημερινότητα χωρίς τέλη κυκλοφορίας και με ελεύθερη κίνηση στο Δακτύλιο.

Να υπογραμμιστεί πως σε συνδυασμό με το ECO BONUS ισχύει τόσο η 5ετής εγγύηση για τα μηχανικά μέρη που συνοδεύει όλα τα FIAT όσο και η 8ετής κάλυψη της μπαταρίας. Με τον τρόπο αυτό συντίθεται μια ασυναγώνιστη προσφορά για το πιο στιλάτο ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο έχει κερδίσει δύο διαδοχικές χρονιές τον τίτλο του best seller αυτοκινήτου πόλης στην ευρωπαϊκή αγορά.

Με τρεις επιλογές αμαξώματος -την κλασική Hatchback, την πρακτική 3+1 με μια επιπλέον πίσω πόρτα και τη μοναδική Cabrio- το 500e κινείται από κινητήρα 118 PS και τροφοδοτείται από μπαταρία 42 kWh. Η χωρητικότητά της επαρκεί για αυτονομία έως 320 km σε μικτή χρήση, ενώ η ταχυφόρτιση από το 0-80% διαρκεί μόνο 35 λεπτά και μόλις 5 λεπτά αρκούν για ακτίνα δράσης 50 km.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top