Στο τελικό στάδιο δοκιμών η νέα BMW X3

Αποκαλύπτουμε τα νέα συστήματα της νέας BMW X3

Στο τελικό στάδιο δοκιμών η νέα BMW X3

Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εξέλιξης πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, η νέα BMW X3 υποβάλλεται στην τελική ρύθμιση όλων των συστημάτων ελέγχου πλαισίου και υποβοήθησης οδήγησης στο κέντρο δοκιμών του BMW Group στο Miramas, στη νότια Γαλλία. Η τέταρτη γενιά του Sports Activity Vehicle (SAV) της πολυτελούς μεσαίας κατηγορίας θα παρουσιαστεί σε λίγες εβδομάδες σε εκδόσεις που θα τροφοδοτούνται από εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης και προηγμένα plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης.

Στο τελικό στάδιο δοκιμών η νέα BMW X3

Η νέα BMW X3 διαθέτει το πιο πρόσφατο BMW iDrive που βασίζεται στο BMW Operating System 9, συμπεριλαμβανομένου του BMW iDrive Controller, προσφέροντας μια σημαντικά διευρυμένη γκάμα συστημάτων για αυτοματοποιημένη οδήγηση και στάθμευση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Με τον στάνταρ εξοπλισμό της, υπερβαίνει ξεκάθαρα τις απαιτήσεις των δοκιμών ασφαλείας του οργανισμού Euro NCAP. 

Στο τελικό στάδιο δοκιμών η νέα BMW X3
Η συντονισμένη λειτουργία όλων των συστημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης της νέας BMW X3 συμβάλλει επίσης στην αρμονική εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες.Η νέα BMW X3 έχει ήδη υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές σε χιόνι και πάγο, σε εξαιρετικά ζεστές περιοχές καθώς και σε εκτός δρόμου διαδρομές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη μαζική παραγωγή. Η καταλληλότητα του SAV για καθημερινή χρήση και ταξίδια δοκιμάστηκε και τελειοποιήθηκε σε συνθήκες αστικής κυκλοφορίας με συχνά ‘σταμάτα-ξεκίνα’, καθώς και σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές, αυτοκινητόδρομους και επιλεγμένες πίστες αγώνων.

Στο τελικό στάδιο δοκιμών η νέα BMW X3

Σε σύγκριση με την προκάτοχό της, η νέα BMW X3 έχει επίσης φαρδύτερο μετατρόχιο και μειωμένη τάση ανύψωσης στον πίσω άξονα. Επιπλέον, έχει αυξηθεί η ακαμψία του αμαξώματος και η σύνδεση του πλαισίου. Οι στοχευμένες βελτιώσεις στην κινηματική και την ελαστοκινηματική και των δύο αξόνων, σε συνδυασμό με την αύξηση του κάστερ των εμπρός τροχών κατά 19%, εξασφαλίζουν αισθητά βελτιωμένη κατευθυντική ευστάθεια.ε συντελεστή οπισθέλκουσας (Cd) 0,27, το SAV θέτει νέα πρότυπα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στο τελικό στάδιο δοκιμών η νέα BMW X3

Αξιοσημείωτα συστήματα της νέας BMW X3 είναι το Active Lane Change Assistant και το Parking & Manoeuvre Assistant, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει τους ελιγμούς από το εξωτερικό του οχήματος μέσω ενός smartphone.Το Adaptive Chassis με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ διατίθεται προαιρετικά για τη νέα BMW X3. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top