Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό BYD ATTO 3 στην Ελλάδα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ηλεκτρικό BYD ATTO 3 

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό BYD ATTO 3 στην Ελλάδα

Αιχμή του δόρατος είναι το νέο BYD ATTO 3, ένα ευρύχωρο C-SUV με κίνηση στους εμπρός τροχούς, που συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με την αποδοτικότητα ως απόρροια της πρωτοποριακής τεχνολογίας, που υιοθετεί η εταιρεία στα ηλεκτρικά οχήματά της. Το BYD ATTO 3 έχει σχεδιαστεί με κριτήριο τις προτιμήσεις των ευρωπαίων αγοραστών, αποτελώντας μια κομψή και ελκυστική επιλογή, με πλούσιο βασικό εξοπλισμό και κορυφαία συνδεσιμότητα.

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό BYD ATTO 3 στην Ελλάδα
Το σύστημα εισόδου στο αυτοκίνητο χωρίς τη χρήση κλειδιού παρέχει πρόσβαση σε μια ευρύχωρη καμπίνα, που περιλαμβάνει καινοτόμα και έξυπνη ψηφιακή τεχνολογία. Το μοναδικό εσωτερικό διαθέτει σχεδιαστικές πινελιές εμπνευσμένες από τον εξοπλισμό οργάνων γυμναστηρίου, όπως οι χειρολαβές των θυρών που παραπέμπουν σε μπάρα, ο επιλογέας ταχυτήτων που θυμίζει βάρη kettlebell και οι αεραγωγοί που μοιάζουν με βαράκια αλτήρων.Πίσω από το πολυλειτουργικό τιμόνι, με τη δερμάτινη vegan επένδυση, βρίσκεται ο πίνακας οργάνων LCD 5 ιντσών.

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό BYD ATTO 3 στην Ελλάδα
Ένα βασικό χαρακτηριστικό στο εσωτερικό του BYD ATTO 3 είναι η μοναδική περιστρεφόμενη οθόνη των 12,8 ιντσών (15,6 ιντσών στην έκδοση Design) με αναγνώριση φωνής, που παρέχει πληθώρα ενσωματωμένων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των Android Auto και Apple CarPlay. Το ηχοσύστημα Dirac Performance Audio System με οκτώ ηχεία παράγει καθαρό ήχο υψηλής πιστότητας.

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό BYD ATTO 3 στην Ελλάδα
Με τη Blade Battery 60,48 kWh και σε συνδυασμό με τον σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη, το BYD ATTO 3 επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,3 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη ροπή των 310 Nm και ο ισχυρός κινητήρας των 150kW/204PS παρέχουν απρόσκοπτες επιδόσεις μέχρι την τελική ταχύτητα των 160 χλμ./ώρα. Υπάρχουν τρία προγράμματα οδήγησης: Sport Mode, Normal Mode, Economy Mode, ανάλογα με τις συνθήκες και τις προτιμήσεις του οδηγού.

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό BYD ATTO 3 στην Ελλάδα
Το BYD ATTO 3 εξασφαλίζει κορυφαία ηλεκτρική αυτονομία σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Αυτή φτάνει τα 420 χιλιόμετρα σε μικτές συνθήκες, ενώ μέσα στην πόλη ανέρχεται στα 565 χιλιόμετρα, με κατανάλωση ενέργειας μόλις 15,6kW/100 χλμ.(WLTP). Η ισχύς φόρτισης είναι 11 kW σε τριφασικό φορτιστή AC. Σε φορτιστή DC με ισχύ 150kW, η μπαταρία μπορεί να φορτίσει από το 30% στο 80% σε μόλις 29 λεπτά.Το μοντέλο της BYD είναι επίσης εξοπλισμένο με τεχνολογία V2L, που επιτρέπει την εύκολη επαναφόρτιση εξωτερικών συσκευών από τη μπαταρία του αυτοκινήτου.

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό BYD ATTO 3 στην Ελλάδα
Το BYD ATTO 3 υιοθετεί πληθώρα χαρακτηριστικών ασφάλειας και προηγμένων λειτουργιών υποστήριξης οδηγού στο βασικό εξοπλισμό του. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν Forward Collision Warning, Autonomous Emergency Braking, Rear Collision Warning, Rear Cross Traffic Alert & Rear Cross Traffic Brake, Lane Keep Assistance, Lane Change Assist και Emergency Lane Keep.

Με τιμή από 37.990 € και 6 χρόνια εγγύηση

Το ATTO 3 συνοδεύεται από 6 χρόνια βασική εγγύηση (ή 150.000 χλμ.), 8 χρόνια εγγύηση ηλεκτροκινητήρα (ή 150.000 χλμ.) και 8 χρόνια εγγύηση για τη μπαταρία (ή 200.000 χλμ.). Το μοντέλο της BYD είναι άμεσα διαθέσιμο στη χώρα μας, σε δύο εκδόσεις. Η Comfort έχει τιμή 37.990 €, ενώ η Design κοστίζει 39.990 € (οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν το όποιο όφελος από κρατικά προγράμματα), ενώ για παραγγελίες έως το τέλος του 2024 προσφέρεται δωρεάν 3ετές service.

.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top