Γιατί σας συμφέρει να αγοράσετε τώρα Mitsubishi

Tο νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της Mitsubishi

Tο νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της Mitsubishi

Η Mitsubishi Motors στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals", προσφέροντας δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο Spacestar, Colt ή ASX.,Χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 2.9% και πέντε χρόνια δωρεάν service

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα προσφέρει σημαντικά προνόμια και καθιστά ιδιαίτερα συμφέρουσα την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου από την Mitsubishi Motors. Το συνολικό όφελος φτάνει έως και 4.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 2.9%.Το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρει σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2.9% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και οφέλη:

· Σταθερή μηνιαία δόση

· Ελάχιστη προκαταβολή από 40%

· Περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες

Πέντε χρόνια δωρεάν service

Το πρόγραμμα δωρεάν service καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών της περιοδικής συντήρησης, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών Mitsubishi Motors για τα πέντε πρώτα χρόνια.

Επιπλέον Προνόμια

Η Mitsubishi Motors στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα τα νέα της μοντέλα το Service Commitment, ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση :

· 5 χρόνια/100.00χλμ εργοστασιακή εγγύηση

· 8 χρόνια/160.000χλμ εγγύηση μπαταρίας υψηλής τάσης

· 5 χρόνια οδική βοήθεια

· 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση στα γνήσια αξεσουάρ Mitsubishi Motors

· Δωρεάν έλεγχο κατάστασης οχήματος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top