Πόσο κοστίζει το νέο Voge DS525X Black Night

Οι μαύρες λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά

Πόσο κοστίζει το νέο Voge DS525X Black Night

Το μοντέλο που μονοπώλησε την κατηγορία του τους τελευταίους μήνες αποκτά μια νέα Special Edition ονόματι “Black Knight” και οραματίζεται ακόμα περισσότερες πωλήσεις.Οι μαύρες λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση και η DashCam (κάμερα καταγραφής δεδομένων) στον εξοπλισμό.

Το νέο Voge DS525X Black Night

H νέα έγχρωμη οθόνη οργάνων προσφέρει ευκολότερη ανάγνωση κάτω από κάθε συνθήκη και ακόμα περισσότερη πληροφόρηση στον αναβάτη, με ενδείξεις που περιλαμβάνουν από την κατάσταση του ABS και του Traction Control μέχρι τις πιέσεις των ελαστικών. Μέσω τεχνολογίας bluetooth συνδέεται με το κινητό του αναβάτη προσφέροντας έως και πλοήγηση turn by turn! Εκατέρωθεν αυτής φιλοξενούνται δύο παροχές ρεύματος, μια παραδοσιακή πρίζα 12V και μια θύρα USB.

Το νέο Voge DS525X Black Night

Ο κινητήρας παραμένει δικύλινδρος εν σειρά με τετραβάλβιδες κεφαλές και 2 ΕΕΚ, πλην όμως έχει αλλάξει τόσο η διάμετρος όσο και η διαδρομή των εμβόλων, κάτι που σημαίνει και νέο στρόφαλο. Η συνολική χωρητικότητα έχει αυξηθεί κατά 23cc, η ιπποδύναμη παραμένει στα πλαίσια των διπλωμάτων Α2 (48Hp), με τη ροπή που παρέχεται να έχει σκαρφαλώσει στα 50,5Nm (από 44,5) και να αποδίδεται σε χαμηλότερες στροφές.

Το νέο Voge DS525X Black Night

Η διάθεση του DS525X Black Night στη χώρα είναι προ των πυλών και η αντιπροσωπεία δίνει τη δυνατότητα προ-παραγγελίας του μοντέλου με μια σημαντική έκπτωση στην τιμή αγοράς. Συγκεκριμένα, η έκδοση Black Night μπορεί να αποκτηθεί στα 6.295€ (προ-παραγγελία), κάτι που σημαίνει κέρδος 300€! Καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό και για την απόκτησή του υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top