Που βρίσκεται ο προηγμένος κόμβος φόρτισης της Audi

Κάνει την ζωή των οδηγών εύκολη

Που βρίσκεται ο προηγμένος κόμβος φόρτισης της Audi

Η Audi ανοίγει τον έκτο κόμβο φόρτισής της στη Φρανκφούρτη. Στην Orber Straße, οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων όλων των μαρκών μπορούν να φορτίζουν τα οχήματά τους με ισχύ έως και 320 kW σε τέσσερις σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος (HPC). Ενώ το αυτοκίνητό τους φορτίζει, οι χρήστες μπορούν να ζήσουν μια ευχάριστη εμπειρία στο παρακείμενο Klassikstadt Frankfurt.

Επιπλέον, όλοι οι κόμβοι φόρτισης της Audi είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μην δημιουργούν εμπόδια: ένας περιστρεφόμενος βραχίονας, για τον οποίο έχει κατοχυρωθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, οι οθόνες ρυθμιζόμενου ύψους και ο άφθονος χώρος για ελιγμούς - για παράδειγμα, ενός αναπηρικού αμαξιδίου - καθιστούν τη φόρτιση εύκολη για όλους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Που βρίσκεται ο προηγμένος κόμβος φόρτισης της Audi

Ο περιστρεφόμενος βραχίονας μειώνει το βάρος του καλωδίου φόρτισης περίπου κατά 60%. Έτσι οι χρήστες σε αναπηρικά αμαξίδια μπορούν να κρατούν το βύσμα CCS με το ένα τους χέρι και να μετακινούν το αναπηρικό τους αμαξίδιο με το άλλο. Μια βάση υποδοχής του συνδέσμου CCS βελτιστοποιεί περαιτέρω τη λειτουργία για τους χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου, ενώ ένα στέγαστρο εμποδίζει το σύνδεσμο να βραχεί.

Επιπλέον, ο περιστρεφόμενος βραχίονας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα βύσματα φόρτισης, είτε αυτά βρίσκονται μπροστά, είτε πίσω, είτε αριστερά ή δεξιά του οχήματος. Έτσι, ο οδηγός δεν χρειάζεται να κάνει ελιγμούς για να τοποθετήσει το αυτοκίνητό του στη σωστή θέση. Η αυτόματη ανάσυρση του καλωδίου αποτρέπει από το να αποτελεί εμπόδιο ή να εμποδίζει την κίνηση των χρηστών αναπηρικού αμαξιδίου. Επιπλέον, διατηρεί συνεχώς το καλώδιο στεγνό.

Στον κόμβο φόρτισης, η Audi αξιοποιεί μπαταρίες δεύτερης χρήσης από οχήματα δοκιμών που έχουν αποσυναρμολογηθεί. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί η σύνδεση χαμηλής τάσης που είναι διαθέσιμη στο συγκεκριμένο σημείο και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί πρόσθετος μετασχηματιστής. Χάρη στην προσωρινή δυνατότητα αποθήκευσης περίπου 1,05 MWh ενέργειας είναι διαθέσιμα και για τα τέσσερα σημεία φόρτισης - αρκετά για να φορτίσουν θεωρητικά 60 αυτοκίνητα χωρίς διακοπή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top