Οι τιμές του Segway AT5 στην Ελλάδα

Δείτε τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ελκυστικό

Οι τιμές του Segway AT5 στην Ελλάδα

Η Segway Powersports, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των οχημάτων ATV, ανακοινώνει την άφιξη του νέου της μοντέλου, του AT5. Το AT5 είναι ένα τετράτροχο όχημα που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την ευελιξία και την απόδοση, προσφέροντας μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης. 

Εξοπλισμένο με έναν κινητήρα 499cc DOHC, το AT5 αποδίδει 39 ίππους, επιτρέποντάς σας να επιταχύνετε από 0 σε 60 χλμ/ώρα σε 4.6 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα του μοντέλου φτάνει τα 100 χλμ/ώρα. Η στιβαρή αισθητική και οι τολμηρές γραμμές του εκπέμπουν δύναμη και αυτοπεποίθηση, κάνοντάς το ατρόμητο σε κάθε διαδρομή εκτός δρόμου, και με προβολείς LED 400.000 lumen, η οδήγηση στο σκοτάδι γίνεται παιχνίδι, ενώ η αυτόματη μετάδοση CVTech εξασφαλίζει ομαλή αυξομείωση ταχύτητας και βελτιώνει την κατανάλωση του καυσίμου. 

Οι τιμές του Segway AT5 στην Ελλάδα

Οι οδηγοί θα εντυπωσιαστούν από την εξαιρετική ικανότητά του να αντιμετωπίζει απότομες ανηφόρες, καθώς μπορεί να πραγματοποιήσει αναβάσεις έως και 39 μοίρες κλίσης. Το σύστημα EPS (Electric Power Steering) προσφέρει τρεις λειτουργίες – Comfort, Typical και Sport, παρέχοντας διαφορετικά επίπεδα υποβοήθησης στο τιμόνι, ανάλογα της συνθήκες της επιφάνειας οδήγησης (προαιρετικό ανάλογα με την έκδοση). Το AT5 διαθέτει επίσης σύστημα συνδυασμένων φρένων με τέσσερις δίσκους, καθώς και κλείδωμα διαφορικού εμπρός και πίσω, δίνοντάς σας μεγάλη αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση. 

Είναι ικανό να μεταφέρει μια μεγάλη ποικιλία τύπων φορτίων, από εξοπλισμό κυνηγιού μέχρι υλικά κατασκευής, με ικανότητα φόρτωσης σχαρών έως 100 κιλά και δυνατότητα έλξης 600 κιλών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού αποθήκευσης.  Διαθέσιμο σε SHORT & LONG αμάξωμα και εκδόσεις με πλούσιο εξοπλισμό 

Οι τιμές του Segway AT5 στην Ελλάδα

Οι προτεινόμενες λιανικές τιμές του μοντέλου διαμορφώνονται ως εξής: 

Μοντέλο – ‘Εκδοση -Προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους 

AT5 S Standard+ 6.890 € 

AT5 S Standard+ CAMO 7.060 € 

AT5 L Standard+ 6.990 € 

AT5 L Standard+ CAMO 7.160 € 

AT5 L Premium 7.690 € 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top