Ειδικές εκπτώσεις από τη Citroen, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου

Τι περοιλαμβάνει το πρόγραμμα CITROËN WINTER SALES

Ειδικές εκπτώσεις από τη Citroen, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου

Η Citroën ταράζει για ακόμα μια φορά τα νερά στην αγορά του αυτοκινήτου, συμμετέχοντας στο περιβάλλον των εκπτώσεων με το πρόγραμμα CITROËN WINTER SALES. Συγκεκριμένα, η Citroën προσφέρει, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα της, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν τώρα το Citroёn της επιλογής τους.

Ειδικές εκπτώσεις από τη Citroen, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου

Παράλληλα, το πρόγραμμα CITROËN WINTER SALES γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό χάρη στην νέα γκάμα της μάρκας, που προσφέρει πλέον τρεις εκδόσεις εξοπλισμού αντί για πέντε σε όλα τα επιβατικά της μοντέλα. Τώρα, τα πάντα επικεντρώνονται γύρω από τρία επίπεδα εξοπλισμού, που ονομάζονται YOU, PLUS και MAX. Με αυτό τον τρόπο, η γκάμα της Citroën επανασχεδιάζεται ώστε να είναι πιο κατανοητή και πιο απλή στη χρήση, προσφέροντας στους πελάτες της το σωστό επίπεδο εξοπλισμού για κάθε επίπεδο τιμής.

Ειδικές εκπτώσεις από τη Citroen, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν στις εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, αλλά και Online να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën! Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και για τις εκδόσεις Plug-in Hybrid!

Τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση καθώς και 5 χρόνια Οδική Βοήθεια, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα CITROËN WINTER SALES είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Citroën, καθώς και στο www.citroen.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top