Τι περιλαμβάνει η συμφωνία MG Motor και Arsenal

Ολοταχώς προς την κορυφή η MG

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία MG Motor και Arsenal

Δυο ιστορικές και εμβληματικές δυνάμεις της Βρετανίας, η MG Motor και η Arsenal συμφώνησαν για μια συνεργασία πολυετούς διάρκειας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι παίκτες και οι παίκτριες του club θα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους αυτοκίνητα της γκάμας της.

Η βρετανικές MG Motor και η Arsenal μόλις ανακοίνωσαν μια συναρπαστική πολυετή συνεργασία που θα οδηγήσει τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία στο να γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μετακινήσεων της ομάδας. Γιορτάζοντας την 100η επέτειό της φέτος, η MG θα υποστηρίξει τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες της Arsenal, ενός εκ των σημαντικότερων βρετανικών ποδοσφαιρικών clubs στον κόσμο και οι φίλοι της Μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ένδοξο έμβλημα της βρετανικής MG στο Emirates Stadium και στο Meadow Park του Λονδίνου.

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία MG Motor και Arsenal
Η MG και η Arsenal θα συνεργαστούν επίσης για να δημιουργήσουν ελκυστικό ψηφιακό περιεχόμενο για τα social media και όχι μόνο, που θα είναι σχεδιασμένο για να προσελκύει την παγκόσμια βάση υποστηρικτών του συλλόγου. Ο Guy Pigounakis, Εμπορικός Διευθυντής της MG Motor UK (MG Μεγάλης Βρετανίας), ανέφερε σχετικά: “Η παρουσία μας στο πλευρό της Arsenal, στα εκατό χρόνια της Μάρκας μας, σηματοδοτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της θρυλικής βρετανικής MG. Δεν υποστηρίζουμε απλώς έναν παγκοσμίου φήμης σύλλογο αλλά, στοχεύουμε να προωθήσουμε το μέλλον του ποδοσφαίρου υπερασπίζοντας την ανάπτυξη του επαγγελματικού παιχνιδιού των γυναικών, δείχνουμε το πάθος μας για το καλύτερο και πολυπληθέστερο άθλημα στον κόσμο”.

Η Juliet Slot, Εμπορική Διευθύντρια της Arsenal, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ιστορική βρετανική MG στην οικογένεια των συνεργατών μας. Είναι μια μάρκα γνωστή για την ιστορία και την κληρονομιά της, ενώ με τα μοντέλα της φέρνει στο προσκήνιο μια καινοτόμο νοοτροπία που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις φιλοδοξίες του συλλόγου μας. Στην εκατονταετηρίδα τους, είμαστε ενθουσιασμένοι που η MG μπορεί να γίνει μέρος του δικού μας μακροπρόθεσμου ταξιδιού εξέλιξης και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της για να προωθήσουμε τη γκάμα κορυφαίων βιώσιμων ηλεκτρικών οχημάτων της”.

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία MG Motor και Arsenal

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2023, η MG πούλησε πάνω από 232.000 νέα αυτοκίνητα στην Ευρώπη και πλέον έχει καθιερωθεί σταθερά ως μία από τις αγαπημένες μάρκες ηλεκτρικών οχημάτων της χώρας. Όταν ξεκινήσει η σεζόν 2024/25, το πολυαναμενόμενο roadster MG Cyberster, το οποίο θα προσφέρει πραγματικά κορυφαίες επιδόσεις, αναμένεται να παίξει ηγετικό ρόλο στη γκάμα της βρετανικής μάρκας, η οποία περιλαμβάνει και πολλά ακόμα πλούσια σε ταλέντο και ικανότητες, μοντέλα υψηλής ποιότητας της MG. Στη γκάμα των μοντέλων περιλαμβάνεται και το αμιγώς ηλεκτρικό ΜG4 το οποίο έχει κερδίσει περισσότερα από 30 βραβεία, από το 2022 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Το MG4, για δύο σερί χρόνια, κατακτά το βραβείο για το Καλύτερο Μικρό Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο από τα αναγνωρισμένα για την απήχησή τους ετήσια βραβεία του “What Car?”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top