Το MINI Countryman S ALL4 JCW σε πολικές συνθήκες

Το σύστημα τετρακίνησης ALL4 που κάνει την διαφορά

Το MINI Countryman S ALL4 JCW σε πολικές συνθήκες

Οι διψήφιες θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, οι διαδρομές που είναι καλυμμένες με βαθύ χιόνι και τα ανώμαλα μονοπάτια συνθέτουν ένα σκηνικό υψηλών προκλήσεων. Μέσα στη μαγευτική φύση της Ισλανδίας, το νέο MINI Countryman S ALL4 μπορεί να αποδείξει τις εκτός δρόμου ικανότητές του. Στην έκδοση John Cooper Works με το έντονο Chili Red κόκκινο χρώμα στο αμάξωμα και τη γυαλιστερή μαύρη οροφή jet black που δημιουργεί αντίθεση, το μεγαλύτερο σε σχέση με το παρελθόν crossover μοντέλο, αποπνέει ήδη μια οπτικά ανώτερη παρουσία.

Το MINI Countryman S ALL4 JCW σε πολικές συνθήκες

Ο ισχυρός Τwin Power Turbo κινητήρας των 2,0 λίτρων εντυπωσιάζει στις μεγάλες ευθείες της Ισλανδίας διαθέτοντας ομαλή λειτουργία, αυξημένη ισχύ στα 160 kW/218 hp και μέγιστη ροπή 360 Nm. Επιπλέον, ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48V υποστηρίζει τις επιδόσεις του MINI Countryman S ALL4 (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 7,4 - 6,8 l/100 km: 169 - 155 g/km σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP) στις χαμηλές ταχύτητες αυξάνοντας προσωρινά την ισχύ κατά 14 kW.

Το MINI Countryman S ALL4 JCW σε πολικές συνθήκες

Τον χειμώνα στην Ισλανδία, οι τραχιές επιφάνειες, τα χιονισμένα μονοπάτια και οι ανηφόρες καλυμμένες με πάγο θέτουν σε δοκιμασία τις οδηγικές ικανότητες του MINI Countryman S ALL4. Το σύστημα τετρακίνησης ALL4 υποστηρίζει τον οδηγό σε όλες τις οδικές και καιρικές συνθήκες. Το γρήγορο και ακριβές ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κατανέμει την ισχύ μεταξύ των εμπρός και πίσω τροχών ανάλογα με τις ανάγκες.

Σε συνδυασμό με το ελαφρώς αυξημένο μετατρόχιο και το μακρύτερο μεταξόνιο, το μοντέλο προσφέρει εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά με αναβαθμισμένα επίπεδα άνεσης. Το πλαίσιο μπορεί να ρυθμιστεί διαφορετικά ανάλογα με την επιφάνεια και το περιβάλλον.

Το MINI Countryman S ALL4 JCW σε πολικές συνθήκες

Σε δρόμους με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας, το Driving Assistant Plus προσθέτει για πρώτη φορά στο MINI Countryman τη δυνατότητα μερικώς αυτοματοποιημένης οδήγησης επιπέδου 2. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι μέχρι την ταχύτητα των 60 km/h, υπό την προϋπόθεση ότι συνεχίζει να παρακολουθεί με προσοχή την κυκλοφορία και παραμένει έτοιμος να επέμβει ανά πάσα στιγμή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top