Όι τιμές της Moto Guzzi Stelvio στην Ελλάδα- Πότε έρχεται

Το προνόμιο που έχεις αν την αποκτήσεις πρώτος

Η τιμή Moto Guzzi Stelvio στην Ελλάδα

Η νέα, πολυαναμενόμενη Moto Guzzi Stelvio φτάνει στην αγορά και κάνει το ντεμπούτο της online με δυνατότητα προ-κράτησης, ενεργή έως τις 15 Φεβρουαρίου.Η Stelvio τροφοδοτείται από τον νέο "compact block" κινητήρα, που παρουσιάστηκε στη V100 Mandello, έναν πλήρως εκλεπτυσμένο κινητήρα τελευταίας τεχνολογίας όσον αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή: είναι συμπαγής και ελαφρύς, επιτρέποντας μια ευέλικτη αρχιτεκτονική πλαισίου με σπορ προσανατολισμό.

Όι τιμές της Moto Guzzi Stelvio στην Ελλάδα- Πότε έρχεται

Πρόκειται για έναν εγκάρσιο V-twin 90° με υγρόψυξη και δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής με κοκοράκια και 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο.Το κιβώτιο έξι σχέσεων έχει επανασχεδιαστεί για ακόμη πιο ομαλές και εύκολες αλλαγές ταχυτήτων. Οι επιδόσεις αυτού του κινητήρα είναι σαφώς σπορ: η μέγιστη ισχύς είναι 115 CV στις 8.700 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή είναι 105 Nm στις 6.750 σ.α.λ., με το 82% διαθέσιμο από τις 3.500 σ.α.λ. και τον περιοριστή στροφών ρυθμισμένο στις 9.500 σ.α.λ.

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο υψηλής αντοχής συνδυάζεται με ακτινωτές ζάντες 19" εμπρός και 17" πίσω και αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, ιδανικές επιλογές για άνεση στα ταξίδια και διασκέδαση σε ελαφρώς off-road διαδρομές ή γρήγορη οδήγηση στην άσφαλτο.

Όι τιμές της Moto Guzzi Stelvio στην Ελλάδα- Πότε έρχεται

Ο κορυφαίος ηλεκτρονικός εξοπλισμός συμπληρώνεται από το ηλεκτρονικό γκάζι Ride by Wire και την πλατφόρμα αδράνειας με 6 άξονες που διαχειρίζεται καλύτερα τους ηλεκτρονικούς ελέγχους για την ασφάλεια (όπως το Cornering ABS) και τη διασκέδαση. Υπάρχουν πέντε Riding Mode: Touring, Rain, Road, Sport και Off-Road, που διαχειρίζονται το φρένο του κινητήρα, το ABS, τον έλεγχο πρόσφυσης και τους χάρτες του κινητήρα. Στη λειτουργία Off-Road, τόσο το ABS όσο και ο έλεγχος πρόσφυσης μπορούν να απενεργοποιηθούν.

Εκτός από το προνόμιο να είναι μέσα στους πρώτους ιδιοκτήτες της νέας Moto Guzzi Stelvio, όσοι πραγματοποιήσουν online κράτηση δικαιούνται επίσης αποκλειστικά πλεονεκτήματα με ειδική επιδότηση σε περίπτωση ανταλλαγής μεταχειρισμένης Moto Guzzi ή bonus για αγορά αξεσουάρ και merchandising Moto Guzzi.

Όι τιμές της Moto Guzzi Stelvio στην Ελλάδα- Πότε έρχεται

Για να κλείσετε ένα από τα πρώτα οχήματα Stelvio και να ξεκινήσετε το δικό σας Neverending Journey, απλά συνδεθείτε στην ιστοσελίδα https://www.motoguzzi.com/gr_EL/landing-page/stelvio/ και επιλέξτε ένα σημείο πώλησης από το επίσημο δίκτυο της Moto Guzzi, όπου θα κλείσετε ραντεβού.

Η νέα Moto Guzzi Stelvio διατίθεται στην ενδεικτική τιμή λιανικής €16.499, ενώ η έκδοση που είναι εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή πλατφόρμα PFF Rider Assistance Solution διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €17.299.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top