Τι πρέπει να προσέχεις σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

Τι πρέπει να ζητήσεις για να μην την...πατήσεις

Τι πρέπει να προσέχεις σε ένα μετααχειρισμένο αυτοκίνητο

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος την «πατάει» στην προσπάθεια του να αγοράσει ένα καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, καταλήγει να πάρει μια γυαλίσμένη... σακαράκα. Και όταν το καταλάβει είναι αργά καθώς ουσιαστικά στα χέρια του έχει μόνο το χαρτί της μεταβίβασης χωρίς κάποια εγγύηση.

Καλό λοιπόν θα είναι ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται το μεταχειρισμένο να ζητάτε εγγύηση και να προτιμάτε την αγορά του από κάποια αντιοπροσωπεία με κύρος. Υπάρχει όμως και μια πρόταση που μπορείτε να εξετάσετε.Το STOCK CENTER, το πρότυπο κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Βελμάρ του Ομίλου Βασιλάκη προσφέρει σε κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο 5 χρόνια εγγύηση χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. 

Υπάρχει γραπτή 5πλή Εγγύηση και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που κάνουν ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με τις προϋποθέσεις ενός καινούργιου.

Πιο αναλυτικά, η 5πλή εγγύηση της Βελμάρ που δίνεται στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα περιλαμβάνει:

1. Εγγύηση καλής λειτουργίας

2. Εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων

3. Εγγύηση ατρακάριστου

4. Εγγύηση καλύτερης τιμής

5. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Πληροφορίες για το στοκ των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.stock-center.gr καθώς και σε ένα από τα 12 σημεία πώλησης σε Αθήνα, Κρήτη και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top