Πότε έρχεται στην Ελλάδα η Ducati Multistrada V4 RS

Η καλύτερη της ιστορίας

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η Ducati Multistrada V4 RS

Η  Ducati παρουσίασε τη νέα V4 RS (link επεισοδίου), την πιο σπορ, πιο εξελιγμένη Multistrada που δημιουργήθηκε ποτέ από τον κατασκευαστή με έδρα τη Μπολόνια και παράγεται σε αριθμημένα αντίτυπα. Η νέα Multistrada V4 RS είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα που γιορτάζει εφέτος την εικοστή επέτειό της και είναι εξοπλισμένη με τον κινητήρα Desmosedici Stradale, που προέρχεται από τον αντίστοιχο της Panigale V4.

Η νέα  Ducati Multistrada V4 RS

Η TFT οθόνη 6,5", γνώριμη στη Multistrada V4 RS από ειδικά γραφικά, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής του χάρτη πλοήγησης χάρη στο Ducati Connect, το οποίο επιτρέπει το mirroring της κινητής συσκευής. Για να υποστηρίξει αυτή τη λειτουργία, η θήκη smartphone έχει ενεργό εξαερισμό, για την ψύξη του τηλεφώνου κατά την εντατική χρήση των λειτουργιών πλοήγησης και κατά τη φόρτιση.

Χάρη στον V4 εξοπλισμένο με δεσμοδρομική τεχνολογία, η Multistrada V4 RS προσφέρει μοναδικές επιδόσεις και κορυφαία οδηγική εμπειρία, διατηρώντας την ισορροπία που ανέκαθεν διέκρινε την οικογένεια Multistrada. Μια εμπειρία που μένει αξέχαστη από τον αδιαμφισβήτητο ήχο του Desmosedici Stradale με ξηρό συμπλέκτη και τελικό Akrapovič και από την συναρπαστική απόδοση ισχύος. Έντονες συγκινήσεις εγγυάται και το πλαίσιο, χάρη στην ανάρτηση Öhlins, το αλουμινένιο μονό ψαλίδι και τις σφυρήλατες ζάντες.

Η νέα  Ducati Multistrada V4 RS

Η Multistrada V4 RS είναι η μόνη μοτοσυκλέτα στην οικογένεια Multistrada που υιοθετεί τον κινητήρα Desmosedici Stradale 1.103 κ.εκ. Σε αυτή τη διαμόρφωση, πιστοποιημένος κατά Euro 5+, ο κινητήρας Desmosedici Stradale αποδίδει μέγιστη ισχύ 180 ίππων, με κόφτη στις 13.500 σ.α.λ. Αυτή η τιμή επιλέχθηκε για να εγγυηθεί σπορ επιδόσεις, ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί την ισορροπία που πάντα ξεχώριζε τη Multistrada V4 από την πρώτη της έκδοση.

Για αξιοποίηση στο έπακρο των επιδόσεων του Desmosedici στον δρόμο, πιο σπορ και με μεγαλύτερη επιτάχυνση, η τελική σχέση μειώθηκε ενώ έχουν διατηρηθεί αμετάβλητες οι ενδιάμεσες σχέσεις μετάδοσης.

Τέλος, όπως και στις Panigale V4 SP2 και Streetfighter V4 SP2, η Multistrada V4 RS διαθέτει επίσης ξηρό συμπλέκτη STM-EVO SBK από αλουμίνιο billet, με ειδική διαμόρφωση στα ελατήρια και τα γρανάζια. Το αποτέλεσμα είναι πιο ομαλή οδήγηση κατά τις φάσεις του φρεναρίσματος και των αλλαγών ταχυτήτων, συμβάλλοντας επίσης στον εμπλουτισμό του ήχου της εξάτμισης με την τυπική μεταλλική του χροιά όταν απεμπλέκεται ο συμπλέκτης.

Η νέα  Ducati Multistrada V4 RS

Η Multistrada V4 RS είναι εξοπλισμένη με το προηγμένο και εξελιγμένο πακέτο ηλεκτρονικών της Multistrada V4 S, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, τη στάνταρ τεχνολογία ραντάρ εμπρός και πίσω, η οποία επιτρέπει τη λειτουργία του Adaptive Cruise Control (ACC) και την ανίχνευση τυφλού σημείου (Blind Spot Detection - BSD).

Η νέα  Ducati Multistrada V4 RS

Στη V4 RS, εισάγεται για πρώτη φορά στην οικογένεια Multistrada και το Full Power Mode (που συσχετίζεται με το Race Riding Mode, και χαρακτηρίζεται από μια καρό σημαία πάνω από το όνομα).Η μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2024 σε μία και μόνη έκδοση, η οποία περιλαμβάνει στάνταρ εμπρός και πίσω ραντάρ σε χρώμα Iceberg White.

Όπως σε όλα τα μοντέλα της οικογένειας Multistrada, η Ducati προσφέρει επίσης στη Multistrada V4 RS την αποκλειστική εγγύηση «4Ever Multistrada», με ισχύ 4 ετών με απεριόριστα χιλιόμετρα,

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top