Τι έκανε η Ford για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το νέο Ford Ranger Wildtrak X πάτησε Ελλάδα

Το νέο Ford Ranger Wildtrak X πάτησε Ελλάδα

Το νέο Ford Ranger ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση στην τριήμερη εκδήλωση και δοκιμή που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τις 16 έως και τις 18 Οκτωβρίου στα πλαίσια της διεθνούς διοργάνωσης International Pick Up Award (IPUA). 

Ύστερα από την αντίστοιχα επιτυχημένη εκδήλωση του καταξιωμένου θεσμού που έλαβε χώρα στην Κροατία το 2021, η ομάδα των δημοσιογράφων και μελών της κριτικής επιτροπής που προέρχεται από 17 διαφορετικές χώρες ταξίδεψε φέτος στην Ελλάδα έχοντας για πρώτη φορά τη μοναδική ευκαιρία να οδηγήσει και να αξιολογήσει κάτω από ιδανικές συνθήκες τις κορυφαίες δυνατότητες του νέου Ford Ranger σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές εντός και εκτός της ασφάλτου της Αθηναϊκής Ριβιέρας – μιας από τις πλέον όμορφες και γραφικές παραλιακές περιοχές της Ευρώπης.

Το νέο Ford Ranger Wildtrak X στην Ελλάδα

Ο προηγμένος bi-turbo κινητήρας ντίζελ 2.0L EcoBlue της έκδοσης Wildtrak X ικανοποίησε απόλυτα τα μέλη της επιτροπής, χάρη στην οικονομία καυσίμου και τις ανταγωνιστικές του επιδόσεις. Με μέγιστη ισχύ που φτάνει τους 205 ίππους (151 kW) στις 3.750 σ.α.λ. και ροπή 500 Nm στις 1.750 σ.α.λ., το διαμάντι της Ford που φιλοξενείται κάτω από το επιβλητικό καπό της συγκεκριμένης έκδοσης συνδυάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με το κορυφαίο στην κατηγορία αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Το νέο Ford Ranger Wildtrak X στην Ελλάδα

Επίσης, το προηγμένο, νέο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης που δεν απαιτεί παρέμβαση από τον οδηγό, απέδειξε στα μέλη της επιτροπής και τις τρεις ημέρες της εκδήλωσης ότι είναι πράγματι σχεδιασμένο προκειμένου να παρέχει όχι μόνο ασφάλεια αλλά και σιγουριά και αυτοπεποίθηση σε όλες τις επιφάνειες και όλα τα οδηγικά σενάρια.

Το νέο Ford Ranger Wildtrak X στην Ελλάδα

Τα μέλη της επιτροπής του θεσμού International Pick Up Award που βρέθηκαν στην Ελλάδα ανέδειξαν και άλλες παραμέτρους που κάνουν το νέο Ranger Wildtrak X - αλλά και τις εκδόσεις Wildtrak και Raptor που επίσης έδωσαν το παρών - να ξεχωρίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό του είδους, όπως ο πλήρης εξοπλισμός που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα «συστατικά» για κορυφαία συνδεσιμότητα, ασφάλεια και άνεση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής των δοκιμών του International Pick Up Award 2023 που έγινε στη χώρα μας, θα κατακτήσει τη διάκριση IPUA 2024-2025. Η ανακοίνωση και απονομή στον νικητή θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Solutrans, στη Λυών της Γαλλίας στις 22 Νοεμβρίου 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top