Οι πωλήσεις της BMW προκαλούν... πονοκέφαλο στους αντιπάλους

Σταθερή αύξηση των παραδόσεων για το 2023

ΟΙ πωλήσεις της BMW προκαλούν... πονοκέφαλο στους αντιπάλους

Το BMW Group πούλησε 93.931 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα BMW και MINI το τρίτο τρίμηνο - αύξηση +79,6% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Η μάρκα BMW διπλασίασε και πάλι τις παραδόσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων το τρίτο τρίμηνο σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο (+100,3%). Έτσι, η εταιρεία κατάφερε να μεταφράσει το ενδιαφέρον των πελατών για τα αμιγώς ηλεκτρικά προϊόντα της σε δυναμική ανάπτυξη.

Σε πόσες εκδόσεις θα διατίθεται το νέο ηλεκτρικό MINI

Το BMW Group παρέδωσε συνολικά 621.699 οχήματα BMW, MINI και Rolls-Royce σε πελάτες κατά το τρίτο τρίμηνο. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση +5,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Κατά το 3ο τρίμηνο, η εταιρεία ενίσχυσε περαιτέρω την ανταγωνιστικότητά της σε βασικές αγορές. Μεταξύ Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου, οι πωλήσεις του BMW Group ανήλθαν σε 1.836.563 μονάδες (+5,1%).

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί τον Αύγουστο, η εταιρεία αναμένει σταθερή αύξηση των παραδόσεων για το σύνολο του 2023 (προηγουμένως, μικρή αύξηση). Μεταξύ των μοχλών ανάπτυξης είναι τα μοντέλα της ανώτερης πολυτελούς κατηγορίας, καθώς και τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, ενώ η πρόβλεψη για τα BEV είναι ότι θα αντιπροσωπεύουν το 15% των συνολικών πωλήσεων οχημάτων το 2023.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top