Σε πόσες εκδόσεις θα διατίθεται το νέο ηλεκτρικό MINI

Η έκδοση για τους...ανήσυχους οδηγούς

Οι εκδόσεις του νέου ηλεκτρικού MINI

Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις. Η έκδοση Essential αποπνέει μέγιστη καθαρότητα με μία απέριττη συνολική εμφάνιση, τονίζοντας ορισμένα λειτουργικά στοιχεία, όπως το λογότυπο στο νέο χρώμα Vibrant Silver.

Οι εκδόσεις του νέου ηλεκτρικού MINI

Η νέα γκάμα των εξωτερικών χρωμάτων υπογραμμίζει το μοντέρνο χαρακτήρα του νέου μοντέλου και προσδίδει μία θετική αύρα με φωτεινούς τόνους όπως το Sunny Side Yellow.

Οι εκδόσεις του νέου ηλεκτρικού MINI

Ενώ η έκδοση Classic αφορά κυρίως το εσωτερικό, η Favoured διαθέτει ιδιαίτερα εκφραστικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό. Αυτή η έκδοση προσφέρει τη νέα, προαιρετική σχεδίαση Spray-Tech της χαρακτηριστικής Multitone Οροφής με ένα συνδυασμό τριών διαφορετικών χρωμάτων και μία μάσκα σε Vibrant Silver.

Οι εκδόσεις του νέου ηλεκτρικού MINI

Η έκδοση John Cooper Works δίνει μέγιστη έμφαση στη σπορ αίσθηση του αμιγώς ηλεκτρικού MINI Cooper με μια ξεχωριστή σχεδίαση εμπρός και πίσω. Το πλαίσιο της μάσκας και το λογότυπο σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα υπογραμμίζουν τη δυναμική συνολική εμφάνιση, ενώ η οροφή με αντίθεση σε Chili Red - εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό - και οι ειδικές για το JCW ρίγες στο καπό σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα προαιρετικά τονίζουν τον γνώριμο δυναμικό χαρακτήρα του MINI στο δρόμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top