Τι παρουσιάζει η Fiat στην έκθεση Αυτοκίνηση -Εlectromobility 2023

Πρωταγωνιστεί το Fiat 500e

Η Fiat στην έκθεση Αυτοκίνηση -Εlectromobility 2023

Η μακρά παράδοση της FIAT στα μικρά αυτοκίνητα συνεχίζεται στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ-ELECTROMΟBILITY 2023» από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. 

Στο χώρο του Κλειστού Γηπέδου Παλαιού Φαλήρου (πρώην ΤΑΕ KWON DO) εκτίθεται ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων πόλης της μάρκας, η οποία αποτελείται από τρία μοντέλα με κοινό παρονομαστή όχι μόνο το μοναδικό στιλ αλλά και τον εξηλεκτρισμό.

Το αμιγώς ηλεκτρικό 500e συνδυάζει το αυθεντικό στιλ του κλασικού μοντέλου με την κορυφαία τεχνολογία ενός ηλεκτρικού συστήματος με κινητήρα 118 PS και μπαταρία 42 kWh. Η χωρητικότητα αυτή αρκεί για έως 320 km με μια φόρτιση σε μικτές συνθήκες, ενώ η φόρτιση από το 20-80% διαρκεί μόλις 35 λεπτά. Μάλιστα, με μόνο πέντε λεπτά στην πρίζα η ακτίνα δράσης διευρύνεται κατά 50 km.

Το 500 Hybrid έχει πλέον εδραιωθεί ως ένα εμβληματικό αυτοκίνητο πόλης που ομορφαίνει την καθημερινότητα και με το ήπια υβριδικό σύστημά του φροντίζει για μέγιστη ευκολία οδήγησης και ελάχιστη κατανάλωση βενζίνης.

Το ίδιο σύστημα Hybrid με κινητήρα 1,0 lt και 70 PS χρησιμοποιεί το θρυλικό Panda, που όπως πάντα είναι ένα πολυτάλαντο μικρό με στοιχεία από μεγαλύτερα αυτοκίνητα, προκειμένου να ανταποκρίνεται σε πολλούς ρόλους με άνεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top