H TEOREN MOTORS Α.Ε. στο Ράλλυ Ακρόπολις

Στο πλευρό της Χαλκιάς Racing Team

H TEOREN MOTORS Α.Ε. στο πλευρό της Χαλκιάς Racing Team

Ως μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Επισκευαστών Renault & Dacia στην Ελλάδα, η εταιρεία Χαλκιάς Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. και πιο συγκεκριμένα ο Θέμης Χαλκιάς,  με συνοδηγό τον Νικόλαο-Αδάμ Κομνό, ως Χαλκιάς Racing Team, λαμβάνουν μέρος στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις, με το νέο τους αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το ολοκαίνουργιο, εργοστασιακό Renault Clio προδιαγραφών Rally3.  

H TEOREN MOTORS Α.Ε. στο πλευρό της Χαλκιάς Racing Team

Το Renault Clio Rally3 έχει εξελιχθεί από την Alpine Racing , μέλος του Renault Group, στο εργοστάσιο της αγωνιστικής φίρμας στη Διέππη της Γαλλίας. Ο τετρακύλινδρος turbo κινητήρας  1,3 λίτρου, αποδίδει 260 ίππους και 415Nm ροπής, ενώ η μετάδοση της κίνησης γίνεται σε όλους τους τροχούς μέσω σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων, αναδεικνύοντας το Clio Rally3 ως το πρώτο τετρακίνητο αγωνιστικό της φίρμας για αγώνες ράλλυ.  

"Είναι τεράστια η χαρά μου να συμμετέχω στο φετινό, επετειακό Ράλλυ Ακρόπολις με το ολοκαίνουργιο Renault Clio Rally3 και την υποστήριξη της Teoren Motors Α.Ε. Πορευόμαστε μαζί τα τελευταία 10 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο και τώρα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και στο αγωνιστικό κομμάτι στον κορυφαίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Καλό μας αγώνα!" 

Θέμης Χαλκιάς  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top