Ο Tom Cruise και το νέο Abarth 500e

Στην πρεμιέρα του Dead Reckoning Part One στη Ρώμη

Ο Tom Cruise και το νέο Abarth 500e

Η Abarth εμφανίστηκε μαζί με το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της νέας έκδοσης της ταινίας, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Christopher McQuarrie. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 19 Ιουνίου σε ένα υποβλητικό σκηνικό στη Ρώμη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα μέρη στα οποία έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας, όπως το Λονδίνο, το Άμπου Ντάμπι και αλλού.

Ο Tom Cruise και το νέο Abarth 500e

Την παράσταση κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας έκλεψαν, εκτός από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, και δύο ακόμα βασικοί χαρακτήρες : το θρυλικό Fiat 500 Abarth της δεκαετίας του 1960 που πρωταγωνιστεί στη ρομαντική Piazza di Spagna, την οποία οι λάτρεις αναγνώρισαν αμέσως σε μια από τις κορυφαίες σκηνές της ταινίας, και το Νέο Abarth 500e, ένα τολμηρό αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με ελκυστικό design, το οποίο βρισκόταν μπροστά από το κόκκινο χαλί που οδηγεί στο αμφιθέατρο.

Ο Tom Cruise και το νέο Abarth 500e

Η συγκεκριμένη συνεργασία κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν: η Abarth ήταν πάντα συνώνυμη με συναρπαστικές οδηγικές εμπειρίες όπως αυτές που θα απολαύσουν οι κινηματογραφόφιλοι αυτό το καλοκαίρι στο Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η συνεργασία προέκυψε από την επιθυμία να τονιστούν τα κοινά συναισθήματα που μοιράζονταν και εξέφραζαν πάντα το Mission Impossible και η Abarth : συναρπαστική οδήγηση, αδρεναλίνη, δύναμη και εξαιρετικές επιδόσεις.

Το νέο Abarth 500e  στην π[ρεμιέρα του Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Το λανσάρισμα του νέου Abarth 500e είναι ουσιαστικά η απόδειξη, ότι ένα συναρπαστικό, συναισθηματικό και διασκεδαστικό στην οδήγηση ηλεκτρικό Abarth, είναι όντως ένα «Mission Possible». Και αυτό γιατί η Abarth κάνει το αδύνατο δυνατό. Ξεκινώντας μέσα από τους δαιδαλώδεις δρόμους της Ρώμης, το αρχικό μοντέλο της δεκαετίας του 1960 μετατρέπεται σε ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, εκφράζοντας, με ξεκάθαρο στυλ την "Mission: Impossible", προσέγγιση της μάρκας για "παραπάνω επιδόσεις" σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα, αποδεικνύοντας παράλληλα πόσο συναρπαστικό και πανίσχυρο είναι το ηλεκτρικό Abarth.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top