Το Kia EV9 έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Goodwood Festival of Speed

Η Kia θα λανσάρει 15 ηλεκτρικά αυτοκίνητα έως το 2027

Το Kia EV9 έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Goodwood Festival of Speed

Το πολυαναμενόμενο Kia EV9 έκανε το ευρωπαϊκό του δυναμικό ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood στο Sussex της Αγγλίας. Μετά την ευρωπαϊκή στατική αποκάλυψή του στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας τον Μάιο, το Kia EV9 κάνει τώρα την πρώτη του δυναμική εμφάνιση, επιδεικνύοντας τη δέσμευση της Kia στη σχεδίαση αιχμής και τη βιώσιμη κινητικότητα. Από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου, περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες αναμένεται να συναντηθούν για να βιώσουν την τετραήμερη εμπειρία του καλοκαιριού – με εκατομμύρια να παρακολουθούν την παγκόσμια μετάδοση.

Το Kia EV9 έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Goodwood Festival of Speed

Το ολοκαίνουργιο, πλήρως ηλεκτρικό EV9, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Kia, εμφανίζεται δυναμικά στη διάσημη ανάβαση. Το αυτοκίνητο θα πραγματοποιήσει την εμβληματική ανάβαση μήκους 1,86 χιλιομέτρων πολλές φορές όλο το Σαββατοκύριακο από τον επαγγελματία οδηγό Jade Paveley.

Μεταξύ των οδηγών, το EV9 θα εμφανίζεται στο «First Glance Paddock». Η Kia θα εκθέσει επίσης ένα όχημα EV9 στο «Electric Avenue», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά και να εξερευνήσουν μόνοι τους το κορυφαίο SUV. Οι ειδικοί της Kia θα είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν σε βάθος πληροφορίες για το νέο μοντέλο.

Το Goodwood Festival of Speed είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση στον χώρο των αυτοκινήτων στον κόσμο και μια γιορτή για ό,τι πιο συναρπαστικό και καινοτόμο στην αυτοκινητοβιομηχανία. Κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί εκθέτες, κατασκευαστές, δημοσιογράφους και λάτρεις του αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο οι οποίοι καλούνται

Ως το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο και αποτελώντας τη ναυαρχίδα SUV τριών σειρών της εταιρείας, το ευρύχωρο και εντυπωσιακό EV9 είναι ένα στιβαρό, εξελιγμένο και τεχνολογικά προηγμένο ηλεκτρικό όχημα. Διατίθεται ως εξαθέσιο ή επταθέσιο, συνδυάζει τολμηρό στυλ, premium ευελιξία, πολυεπίπεδη συνδεσιμότητα και τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό «Opposites United» της Kia για να προσφέρει ένα όχημα έτοιμο για όλα. Προσφέρει αυτονομία έως και 541 χιλιόμετρα (μικτός κύκλος WLTP) και διαθέτει τεχνολογία εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης 800 V, επιτρέποντάς του να προσθέσει αυτονομία 239 χιλιομέτρων σε μόλις 15 λεπτά από τους ταχύτερους δημόσιους φορτιστές.

Το Kia EV9 είναι ένα από τα πολλά νέα μοντέλα της Kia που περιλαμβάνονται στο μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχέδιο ηλεκτροκίνησης «Plan S» που περιλαμβάνει το λανσάρισμα 15 EV παγκοσμίως μέχρι το 2027.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top