Από πού πήρε την ονομασία το Topolino της Fiat

Το Topolino είναι ένα παιχνιδιάρικο όχημα πόλης

Από που πήρε την ονομασία το Topolino της Fiat

Το Fiat Topolino που είναι το μικρό αδελφάκι του 500, έχει πάρει το όνομά του από το αυθεντικό 500(cinquecento) και αποκαλείται χαϊδευτικά «Topolino»(ποντικάκι), λόγω του μικρού του μεγέθους, έρχεται να διευρύνει την γκάμα, και να εδραιώσει την ηγετική της θέση στην βιώσιμη αστική κινητικότητα. 

Το έσωτερικό του Fiat Topolino

Η μπαταρία των 5,4 kWh προσφέρει εξαιρετικές ηλεκτρικές επιδόσεις, όπως ο χρόνος που απαιτείται για μία πλήρη φόρτιση που δεν ξεπερνά τις τέσσερεις ώρες, αλλά και η αυτονομία που φτάνει τα 75 χλμ.. 

Τα καθίσματα του Fiat Topolino

Μικρές διαστάσεις  εξωτερικά, με εντυπωσιακή όμως εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, χάρη στα δύο μη ευθυγραμμισμένα καθίσματα, τη μεγάλη γυάλινη επιφάνεια που διευρύνει σημαντικά την αίσθηση της ευρυχωρίας στο εσωτερικό του, αλλά κυρίως χάρη στους στρατηγικά τοποθετημένους αποθηκευτικούς χώρους, όπως αυτός μεταξύ οδηγού και συνοδηγού όπου μπορεί να τοποθετηθεί μία βαλίτσα, με τη χωρητικότητα συνολικά των αποθηκευτικών χώρων στο εσωτερικό του, να φτάνει τα 63 λίτρα.

Το Fiat Topolino

Στην ιστοσελίδα των αξεσουάρ της Fiat ή στους αντιπροσώπους της, διατίθεται μία πλήρης γκάμα αξεσουάρ που ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ Topolino: μια ευρύχωρη rack bag, ένας ανεμιστήρας USB, ένα ηχείο Bluetooth, ένα θερμός για ζεστά και κρύα ροφήματα, και δύο καλύμματα καθισμάτων που μετατρέπονται, όταν χρειάζεται, σε άνετες και απαλές πετσέτες θαλάσσης. Όλα αυτά, φυσικά σε χρώμα Verde Vita.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top