Η τιμή του νέου Kymco Like 125i CBS στην Ελλάδα  

Σε ποιά σημεία βελτίωσαν το Kymco Like 125i CBS

Η τιμή του νέου Kymco Like 125i CBS στην Ελλάδα  

Η σειρά Like γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και έχει καθιερωθεί σαν το πλέον αναγνωρίσιμο μοντέλο της Kymco ανάμεσα στα Retrolook scooter της αγοράς. Στη νέα του γενιά, σχεδιαστικές αλλαγές και περιφερειακές επεμβάσεις επέφεραν μια νότα πολυτέλειας, πετυχαίνοντας να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σε σημεία καθοριστικά, όπως για παράδειγμα σε φινίρισμα και εξοπλισμό.  

Στην πρόσφατη γενιά του, ο τεχνολογίας G5 ECO τετραβάλβιδος κινητήρας 125cc συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro5 αποδίδοντας 11,2 ίππους και 9,8Nm ροπής. H κατασκευή του έχει γίνει με γνώμονα την ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία, Τα φρένα απαρτίζονται από δύο δισκόφρενα, ένα σε κάθε τροχό, με συνδυασμένη λειτουργία CBS (Combined Braking System)

Ο πίνακας οργάνων του νέου Kymco Like 125i CBS

Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού τεχνολογίας LED, ακόμα και τα φλας, ενώ τα ψηφιακά όργανα περιλαμβάνουν τρεις οθόνες, μία αναλογική και δύο LCD, με ενδείξεις για ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση φόρτισης μπαταρίας.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα του νέου Kymco Like 125i CBS

Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα της ποδιάς -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Η ευχρηστία του νέου Like 125i βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καθώς το παρόν δίνουν πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ανατομική δίχρωμη σέλα, χειρολαβές και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.  

Η τιμή του νέου Kymco Like 125i CBS στην Ελλάδα  

Η έλευση του νέου Like 125i συνδυάζεται με μια τιμή στα 2.895€ και ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις μοντέρνους χρωματισμούς (Pearl White, Graphite Matt, Candy Red). Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, τα οποία περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα σε 12 δόσεις, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη τραπεζική με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top