Με Renault Clio Rally3 έτοιμος για όλα ο Θέμης Χαλκιάς

Τρέχει στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ

Με Renault Clio Rally3 Έτοιμος Για ΌΙλα ο Θέμης Χαλκιάς

Ο Θέμης Χαλκιάς και η Χαλκιάς Racing Team  αποκαλύπτουν το νέο τους αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ένα ολοκαίνουργιο, εργοστασιακό Renault Clio προδιαγραφών Rally3 με το οποίο θα αγωνιστούν στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ, του Κυπέλλου Χώματος καθώς και στο Ράλλυ Ακρόπολις. 

Με Renault Clio Rally3 έτοιμος για όλα ο Θέμης Χαλκιάς
Το Renault Clio Rally3 έχει εξελιχθεί από την Alpine Racing στην Διέππη ενώ σημαντική είναι η συμμετοχή της Alpine F1 Team σε σημεία όπως η πίσω αεροτομή. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1.3 λίτρων αποδίδει ισχύ 260 ίππων και ροπή 415Nm. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων της Sadev σε όλους τους τροχούς.

Ως αποτέλεσμα το Clio Rally3 αναδεικνύεται στο πρώτο τετρακίνητο αγωνιστικό της φίρμας για αγώνες ράλλυ. Οι αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της Bos ενώ στις χωμάτινες συνθήκες χρησιμοποιούνται τροχοί 15 ιντσών με φρένα της PFC 294 χιλ. και στους δύο άξονες κίνησης.

Με Renault Clio Rally3 έτοιμος για όλα ο Θέμης Χαλκιάς

Την αγωνιστική προετοιμασία και συντήρηση του Clio Rally3 έχουν αναλάβει επιλεγμένοι μηχανικοί της Renault Χαλκιάς ενώ σημαντική θα είναι η βοήθεια που θα παρέχει η Alpine Racing. Στο δεξί bucket του Θέμη Χαλκιά θα βρίσκεται ο Νικόλαος-Αδάμ Κομνός σε μία συνεργασία που ξεκίνησε φέτος και ήδη μετρά τρεις αγώνες με τα άλλα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Χαλκιάς Racing Team. Το αγωνιστικό ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στο Ράλλυ Φθιώτιδος, 1 και 2 Ιουλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top