Η Ducati και τα...0,6 δευτερόλεπτα

Για πρώτη φορά σε αγώνα MotoGP η Ducati μονοπώλησε τις 5 πρώτες θέσεις

Η Ducati μονοπώλησε τις 5 πρώτες θέσεις σε MotoGP

Ο Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) και ο Jorge Martin (Pramac Racing) έδωσαν μια συναρπαστική μάχη σώμα με σώμα στον 7ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP, στην πίστα Sachsenring στη Γερμανία. Οι δύο αναβάτες πέρασαν σχεδόν ταυτόχρονα τη γραμμή τερματισμού, με τον Ισπανό να κατακτά τη νίκη – δεύτερη στο Moto GP στην καριέρα του – για μόλις 0,06 δευτερόλεπτα. 

Με τους Zarco, Bezzecchi και Marini να τερματίζουν τρίτος, τέταρτος και πέμπτος αντίστοιχα, η Ducati μονοπώλησε την πρώτη 5άδα στην κορυφαία κατηγορία για πρώτη φορά και έγινε ο πρώτος κατασκευαστής που πέτυχε κάτι τέτοιο μετά τη Honda στο GP του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2003. Επιπλέον, οκτώ μοτοσυκλέτες Desmosedici GP τερμάτισαν στο top 9. 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, τέσσερις Ducati καταλαμβάνουν πλέον τις 4 πρώτες θέσεις της κατάταξης, με τον Bagnaia να προπορεύεται με 160 βαθμούς, 16 μπροστά από τον Martin, ο οποίος μετά τα αποτελέσματα αυτού του Σαββατοκύριακου αναδεικνύεται ως ο πλησιέστερος αντίπαλός του στη βαθμολογία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top