Το ηλεκτρικό Fiat Topolino «κλέβει»...καρδιές

Το Topolino φέρνει αμέσως στο μυαλό το πρώτο Fiat 500

Το ηλεκτρικό Fiat Topolino

Το πλήρως ηλεκτρικό τετράκυκλο Fiat Topolino είναι έτοιμο να συμβάλει στην επέκταση της αστικής ηλεκτρικής κινητικότητας και να φέρει όλη την αισιοδοξία του ονόματός του σε μια προσιτή, πλήρως ηλεκτρική έκδοση που περικλείει όλη τη δροσιά του Fiat 500.

Αυτό το διάσημο όνομα είναι αυτό που άνοιξε τον δρόμο για την αστική μετακίνηση και φέρνει αμέσως στο μυαλό το πρώτο Fiat 500, το εμβληματικό αυτοκίνητο που έφερε επανάσταση στην έννοια του μηχανοκίνητου οχήματος.Κατασκευασμένο από τη FIAT από το 1936 έως το 1955, το Fiat 500, κοινώς γνωστό ως "Topolino", επινόησε κυριολεκτικά την ιδέα της κινητικότητας για τους ανθρώπους.

Το νέο Topolino ενσαρκώνει τέλεια την dolce vita και το ιταλικό πνεύμα της FIAT χαρίζοντας χαμόγελα, χαρά, αισιοδοξία και διασκέδαση. Το νέο τετράκυκλο είναι ένα νέο όχημα ηλεκτρικής κινητικότητας που έχει σχεδιαστεί για ένα ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων πελατών, των οικογενειών και των εραστών της πόλης.

 Για τις νέες γενιές, το Topolino είναι κάτι περισσότερο από ένα όχημα αστικής μετακίνησης. Επιπλέον, το νέο Fiat Topolino θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης στις πόλεις και έναν ιδιαίτερο ρόλο στη δημιουργία μιας προσωπικής λύσης μετακίνησης για όλη την οικογένεια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top