Ποια μοντέλα της αναβαθμίζει το καλοκαίρι η BMW

Τι περιλαμβάνει η αναβάθμιση της BMW

Ποιά μοντέλα της αναβαθμίζει το καλοκαίρι η BMW

Νέες εκδόσεις μοντέλων και καινοτομίες στους τομείς της ηλεκτροκίνησης και της ψηφιοποίησης θα αυξήσουν περαιτέρω την απήχηση και την ποικιλομορφία της γκάμας προϊόντων BMW από το καλοκαίρι του 2023. Στην κορυφή της γκάμας μοντέλων, η άφιξη μιας τρίτης έκδοσης της αμιγώς ηλεκτρικής BMW i7 διευρύνει την προσφορά της μάρκας στην πολυτελή κατηγορία.

Η BMW αναβαθμίζει τα μοντέλα της το καλοκαίρι

Παράλληλα, οι λειτουργίες Multi-Contract Plug & Charge και MAX RANGE θα είναι πλέον διαθέσιμες για όλες τις εκδόσεις των BMW i7 και BMW iX, αναβαθμίζοντας το επίπεδο άνεσης στην ηλεκτρική μετακίνηση. Επιπλέον, από τον Αύγουστο του 2023, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής ενός δεύτερου, εξαιρετικά ισχυρού εξακύλινδρου εν σειρά κινητήρα diesel για τις νέες BMW X5 και BMW X6.

Η BMW αναβαθμίζει τα μοντέλα της το καλοκαίρι

Στον τομέα της ψηφιοποίησης, αξιοσημείωτη είναι η εισαγωγή του αναβαθμισμένου BMW iDrive με QuickSelect και το BMW Operating System 8.5 σε πολλά από τα τρέχοντα μοντέλα. Οι δυνατότητες του BMW Intelligent Personal Assistant βελτιώνονται εκ νέου για τα εν λόγω μοντέλα από φέτος το καλοκαίρι.

Η BMW αναβαθμίζει τα μοντέλα της το καλοκαίρι

Τα νέα εξωτερικά χρώματα και οι παραλλαγές επενδύσεων για αρκετά από αυτά διευρύνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Παράλληλα, το M Sport package Pro θα προστεθεί στη γκάμα προαιρετικών επιλογών για τις BMW X1 και BMW iX1.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top