Η Volvo προσφέρει τεχνογνωσία σε σπουδαστές για την ηλεκτροκίνηση

Έως το 2030, η Volvo στοχεύει να διαθέτει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η Volvo προσφέρει τεχνογνωσία σε σπουδαστές για την ηλεκτροκίνηση

Με φιλοδοξία να συμβάλει στην εκπαίδευση νέων τεχνικών, η Volvo Car Hellas έχει ξεκινήσει συνεργασία με Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, παρέχοντας εκπαιδευτικές εισηγήσεις με έμφαση στην προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης που ενσωματώνουν τα αυτοκίνητά της.

ι«Η συνεργασία μας με φορείς που παρέχουν τεχνική εκπαίδευση προσδοκούμε να ενισχύσει τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας με εξειδικευμένο δυναμικό που θα στελεχώσει θέσεις Προσωπικών Συμβούλων Service - του καινοτόμου θεσμού μας που αναβαθμίζει την παροχή υπηρεσιών συντήρησης», δηλώνει ο Μίλτος Χατζηχαραλάμπους, Service Manager της Volvo Car Hellas.

Η Volvo προσφέρει τεχνογνωσία σε σπουδαστές για την ηλεκτροκίνηση

Τελειόφοιτοι μηχανοτρονικής των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τον Υπεύθυνο Τεχνικής Εκπαίδευσης της Volvo Car Hellas, Κώστα Κορίζη. Οι εισηγήσεις περιλάμβαναν θεωρία, με προβολή οπτικοακουστικού υλικού, αλλά και πρακτική, με τη ζωντανή παρουσίαση μίας μπαταρίας υψηλής τάσης και ανάλυση της δομής της, καθώς κι ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου (Volvo XC40 Recharge Pure Electric). Η θεματολογία κάλυψε ζητήματα σχετικά με την ηλεκτρική τεχνολογία των αυτοκινήτων Volvo, σε πεδία όπως: φόρτιση, τεχνολογία και δομή μπαταρίας υψηλής τάσης, επισκευή, εξοπλισμός και ειδικά εργαλεία, λειτουργία και εξέλιξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Έως το 2030, η Volvo Cars στοχεύει να διαθέτει στην αγορά μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και υλοποιεί πιστά το σχέδιό της, με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που ήδη έχει στην γκάμα της και με όσα συνεχίζει να παρουσιάζει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top