Τελικά αξίζει το νέο Honda CR-V;

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την έκτη γενιά του Honda CR-V

Το νέο Honda CR-V

Η Honda αποκάλυψε την έκτη γενιά του CR-V, του best-seller SUV της εταιρείας.Συνδυάζει τις προηγμένες και σπορ αξίε, με τα πιο σύγχρονα βοηθήματα οδήγησης και παθητικής ασφάλειας. Η χρήση χρωμάτων, υλικών και υφασμάτων υψηλής ποιότητας σε όλη την καμπίνα έχει αναβαθμίσει το CR-V περισσότερο προς την premium κατηγορία. 

Το CR-V θα προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός πλήρως υβριδικού (e:HEV) ή, για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά, ενός plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης (e:PHEV). Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 2,0 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί με στόχο τη βελτιωμένη αποδοτικότητα, την πολιτισμένη λειτουργία και τις δυναμικές επιδόσεις σε όλη τη γκάμα. 

e:PHEV 

Η έκδοση e:PHEV χρησιμοποιεί τους ίδιους, χαμηλού βάρους και υψηλής απόδοσης ενσωματωμένους ηλεκτροκινητήρες με το ‘αδερφάκι’ του CR-V e:HEV για να προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση, γρήγορους χρόνους φόρτισης και μια εξαιρετικά ανταγωνιστική πλήρως ηλεκτρική αυτονομία. 

Το plug-in hybrid νέο CR-V μπορεί να διανύσει 82 χιλιόμετρα σε ηλεκτρική λειτουργία και να ολοκληρώσει τις περισσότερες καθημερινές διαδρομές μόνο με ηλεκτρική κίνηση. Όταν η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι στους 25 βαθμούς, η φόρτισή της από 0 στο 100% της χωρητικότητάς της ολοκληρώνεται σε μόλις 2,5 ώρες. 

Το εσωτερικό του νέου Honda CRV

e:HEV 

Το πλήρως υβριδικό CR-V θα διαθέτει την πιο εξελιγμένη εκδοχή του βραβευμένου συστήματος κίνησης e:HEV της μάρκας, που πρωτοεμφανίστηκε στο βραβευμένο Civic hatchback. Μια ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου και δύο συμπαγείς, ελαφριοί ηλεκτροκινητήρες συνδυάζονται με τον βενζινοκινητήρα προκειμένου να εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ των προγραμμάτων EV, Hybrid και Engine Drive, καθιστώντας το νέο CR-V e:HEV ιδανικό για όλα τα οδηγικά σενάρια. 

Η σχεδιαστική εξέλιξη του CR-V εμπεριέχει επίσης μία αύξηση όλων των διαστάσεων του οχήματος. Μεγαλύτερο σε πλάτος, μήκος και ύψος από το απερχόμενο μοντέλο, το ολοκαίνουργιο CR-V προσφέρει περισσότερο εσωτερικό χώρο για τους επιβάτες. Το μεγαλύτερο κατά 40 mm μεταξόνιο παρέχει 16 mm περισσότερο χώρο για τα πόδια πίσω και 18% μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Χάρη στα οκτώ επίπεδα ρύθμισης της κλίσης της πλάτης των πίσω καθισμάτων και με 10,5° μεγαλύτερη γωνία, οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώνουν απολαμβάνοντας κορυφαία άνεση. 

Το πίσω μέρος του νέου Honda CR-V

Η αναβαθμισμένη σουίτα λειτουργιών και στοιχείων του Honda SENSING συνεισφέρει στην κορυφαία για την κατηγορία ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Το ολοκαίνουργιο CR-V είναι το πρώτο μοντέλο που περιλαμβάνει το Honda SENSING 360, το ολοκαίνουργιο σύστημα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού της εταιρείας που ‘βλέπει’ προς όλες τις κατευθύνσεις, το οποίο καταργεί τα τυφλά σημεία γύρω από το όχημα και συμβάλλει περαιτέρω στην αποφυγή συγκρούσεων μειώνοντας το φόρτο του οδηγού. Τελικά  είναι καλύτερο από ποτέ.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top