Η ΒMW i7 M70 στο Χόλιγουντ

Η κινηματογραφική πλοκή με πρωταγωνίστρια την ΒMW i7 M70

Η ΒMW i7 M70 στο Χόλιγουντ

Η τελευταία παραγωγή της BMW Films θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Η μικρού μήκους ταινία "The Calm" θα προσφέρει στο κοινό μια γενναία δόση συναρπαστικής χολιγουντιανής δράσης με τη νέα BMW i7 M70 xDrive. 

Παγκόσμια πρεμιέρα της BMW στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Το αμιγώς ηλεκτρικό κορυφαίο μοντέλο του Βαυαρού κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων υπόσχεται ένα δυνατό θέαμα με καθηλωτικές σκηνές σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστούν η Pom Klementieff (από τη σειρά ταινιών ‘Guardians of the Galaxy’) και η Uma Thurman (από τη σειρά ταινιών ‘Kill Bill’).

Παγκόσμια πρεμιέρα της BMW στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Στο "The Calm", η Pom Klementieff και η Uma Thurman υποδύονται ένα δίδυμο μυστικών πρακτόρων που έχουν κληθεί χωριστά σε ένα σημείο συνάντησης στις Κάννες. Ωστόσο πρώτα, πρέπει να ξεφύγουν από κάποιους μυστηριώδεις αντιπάλους. Η Klementieff γλιτώνει οριακά από μια αεροπειρατεία μετά από αγωνιώδη μάχη στο πίσω μέρος της BMW i7 M70 xDrive.

Και αργότερα ανακαλύπτει ότι η Thurman είχε ένα παρόμοιο καυγά (εκτός οθόνης) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, εξολοθρεύοντας δύο κακοποιούς. Οι δύο πρωταγωνίστριες συναντιούνται στην ώρα τους στο ξενοδοχείο Martinez για να συνθέσουν το πάζλ της ιστορίας πίσω από τη μυστική αποστολή τους, η οποία έχει επίσης καθηλώσει το κοινό από αγωνία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top