BMW i5: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της χωρίς καμουφλάζ

Στην τελική ευθεία οι δοκιμές της BMW i5 λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της νέας BMW i5 χωρίς καμουφλάζ

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του πίσω μέρους της νέας BMWi5 .Τυχαίο δεν νομίζουμε. Μας δίνει μια γεύση για το νέο μοντέλο που έρχεται πολύ σύντομα. Η διαδικασία εξέλιξης της πρώτης BMW i5 σε επίπεδο παραγωγής μπαίνει στην τελική ευθεία με την βελτιστοποίηση των συστημάτων υποστήριξης οδηγού και ελεγχόμενης ανάρτησης.

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου, είναι σαφές ότι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της νέας BMW Σειράς 5 Sedan θα προσφέρει μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία - όπως και όλες οι υπόλοιπες παραλλαγές του μοντέλου.

Οι δοκιμές της BMW i5

Το καινοτόμο σύστημα Vertical Dynamics Management ανεβάζει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο την ισορροπία μεταξύ σπορ συμπεριφοράς και οδηγικής άνεσης, για την οποία η BMW Σειρά 5 ήταν πάντα γνωστή. Και η ικανότητα αυτοματοποιημένης οδήγησης του αυτοκινήτου έχει επίσης περάσει σε μια νέα διάσταση με τη λειτουργία Highway Assistant, η οποία ελέγχει την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, επεμβαίνει στο τιμόνι και εκτελεί για πρώτη φορά αλλαγές λωρίδας μέσω ενεργοποίησης ματιών.

Η παραγωγή της νέας, όγδοης γενιάς της BMW Σειράς 5 Sedan θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2023 στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing της Βαυαρίας. Το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στην αγορά θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top