Το PEUGEOT 408X «ταρακούνησε» την έκθεση στην Σαγκάη

Η PEUGEOT παρουσίασε και το INCEPTION CONCEPT

Τα μοντέλα της PEUGEOT στην έκθεση της Σαγκάης

Το νέο 408X είναι ένα από τα αστέρια της 20ής Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης (Auto Shanghai 2023). Το PEUGEOT 408X αποτελεί επίσης απόδειξη της αριστείας της μηχανικής PEUGEOT που επικεντρώνεται στην αποδοτικότητα και την έξυπνη ηλεκτροκίνηση με, όπως και στην Ευρώπη, δύο plug-in υβριδικούς κινητήρες, απόδοσης 180 και 225 ίππων, παράλληλα με τον βενζινοκινητήρα PureTech 130 ίππων. Με την τελευταία γενιά του PEUGEOT i-Cockpit, το 408X πυροδοτεί τα συναισθήματα που δημιουργούν οι τεχνολογίες αιχμής που είναι αφιερωμένες στον οδηγικό ενθουσιασμό και την ενστικτώδη χρήση. 

Το PEUGEOT 408X παράγεται στο εργοστάσιο της PEUGEOT Dongfeng στο Chengdu, στην κεντρική Κίνα, και έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στη χώρα από τον Ιανουάριο προκαλώντας την περιέργεια και το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού πελατών. 

Στην έκθεση Auto Shanghai 2023, η PEUGEOT παρουσιάζει επίσης το PEUGEOT INCEPTION CONCEPT για πρώτη φορά στην Ασία. Το PEUGEOT INCEPTION CONCEPT προαναγγέλλει μια νέα εποχή και ενσαρκώνει το όραμα της μάρκας για τα μελλοντικά της ηλεκτρικά οχήματα. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top