Αυτό είναι το νέο Renault Clio

Το νέο Renault Clio είναι το κελύτερο που έχει βγεί

Το νέο Renault Clio

Επιτέλους προυσιάστηκε επίσημα το νέο Reanault Clio το οποίο πραγματικά αείναι σαφώς πιο όμορφο και πιο δυναμικό από το προηγοέυμνο μοντέλο. Μπροστά συναντάμε  νέα μάσκα με τονισμένο το σήημα- ρόμβο της εταιρείας με  ανασχεδιασμένα φώτα τύπου LED.

Οι διαστάσεις του νέου Renault Clio παραμένουν ίδιες με την σημερινή έκδοση με μήκος 4.053 mm, πλάτος 1.988 mm  ύψος 1.439 mm, και μεταξόνιο 2.583 mm,

Στο πίσω μέρος έχουν επανασχεδιαστεί τα φωτιστικά σώματα τεχνολγίαςς LED με τους προφυλακτήρες να έχουν πιο γτωνιώδη μορφή.

Στο εσωτερικό τα πλαστικά σύμφωνα με την εταιρεία είναι πιο ποιοτικά και με ανώτερη συναρμογήμε Τα καθίμστα και οι ταπετσαρίες διοαθέτουν νέα οικολογικές επενδύσεις.Με την πρώτη  εντοπίζεις τον νέο  ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10 ιντσών.

Τα όργανα του νέου Renault Clio

Το ανανεωμένο Clio διαθέτει νέο λογισμικό του συστήματος πολυμέσων, με πληρέστατη συνδεσιμότητα και βελτιωμένη ταχύτητα απόκρισης στις εντολές του οδηγού διατηρώντας  μια από τις πρώτες θέσεις στον τομέα της τεχνολογίας. Η οιθόνη αφής  αγγίζει τις 9,3 'ιντσες.

To εσωτερικό του νέου Renault Clio

Όοσν αφορά  τους κινητήρες υπάρχουν διαθέσιμοι: 

Στην κορυφή βρίσκεται  η υβριδική έκδοση  E-Tech full hybrid 145 ίππων  που αποτρελεί συνδυασμό του  4κύλινδρου βενζινοκινητήρας 1,6 L που αποδίδει 94 ίππους  και του ηλεκτροκινητήρα 49 ίππων ο οποίος αντλεί ενέργεια από  μπαταρία ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 1,2 kWh.Μέσα στην πόλη η κίνηση είναι κατά 80% αμιγώς ηλεκτρική,με μηδενικούς ρύπους και οικονομία καυσίμου μειωμένη  σχεδόν 40% σε σχέση με  συμβατικό βενζινοκινητήρα προσφέροντας μειωμένη κατανάλωση της τάξεως των  4,1λίτρων /100 χλμ.

Το μπροστινό μέρος του νέου Renault Clio

Στις πιο βασικές  εκδόσεις συναντάμε τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1,0 λίτρου βενζίνης (SCe 65) με απόδοση  65 ίππους με ροπή  95 Nm. Πιο πάνω βρίσκεται ο  3κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζιινοκινητήρας 1,0 L  TCe 90, με απόδοση 90 ίππους και ροπής 160 Nm, ο οποίος συνοδεύεται από εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Το πίσω μέρος του νέου Renault Clio

Το νέο Renault Clio διαθέτει και έκδοση diesel Blue dCi 100, με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,5 λίτρων ο οποίος  αποδίδει 100 ίππους  και 260 Nm ροπής που συνεργάζεται με  6τάχυτο κιβώτιο  ταχυτήτων.Την ίδια στιγμή ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 20 συστήματα υποβοήθησης (ADAS).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top