Hyundai TUCSON: Ο εντυπωσιακός αριθμός πωλήσεων

Φορτωμένο με τίτλους

Hyundai TUCSON πωλήσεις

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η JATO Dynamics, το TUCSON αποτελεί το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία των compact SUV στην Ευρώπη για το 2022, με 150.803  μονάδες. Αν και η ευρωπαϊκή αγορά νέων αυτοκινήτων κατέγραψε πτώση συγκριτικά με το περσινό έτος, οι πωλήσεις του TUCSON αυξήθηκαν κατά 1% σε σχέση με το 2021. Αυτή η ισχυρή απόδοση πωλήσεων οδήγησε το δημοφιλές SUV της Hyundai στην 8η συνολικά θέση μεταξύ όλων των αυτοκινήτων που πωλήθηκαν στην Ευρώπη. 

Εξοπλισμένο με το κορυφαίο στην κατηγορία του πακέτο ασφαλείας, προσφέρει ηρεμία και άνεση στους πελάτες της Hyundai που το επιλέγουν. Ο ανεξάρτητος οργανισμός αξιολόγησης οχημάτων European New Car Assessment Program (Euro NCAP) βράβευσε το TUCSON με τη μέγιστη βαθμολογία ασφάλειας πέντε αστέρων.

 

Με τις 48V υβριδικές, πλήρως υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις βενζίνης και diesel, το TUCSON προσφέρει την ευρύτερη γκάμα ηλεκτροκίνητων κινητήρων στην κατηγορία των compact SUV. Παράλληλα, η έκδοση N Line συνδυάζει την απόλυτη δυναμική σχεδίαση, την άνεση και την προηγμένη συνδεσιμότητα με το στυλ και τα χαρακτηριστικά N που είναι εμπνευσμένα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Εκτός από το ότι είναι πολύ δημοφιλές στους Ευρωπαίους πελάτες, το TUCSON έχει ήδη αναγνωρισθεί και κατακτήσει πολλά σημαντικά βραβεία το 2022. Η βρετανική έκδοση Carbuyer ανακήρυξε το SUV της Hyundai «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», η Auto Express βράβευσε το μοντέλο ως το «Best Mid-size SUV» και τo ισπανικό Auto Bild βράβευσε το μοντέλο ως το «Καλύτερο αυτοκίνητο εισαγωγής της χρονιάς – SUV». Αντίστοιχα και στην Ελλάδα το Hyundai TUCSON έχει κατακτήσει τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022».  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top