Ford Ranger Raptor: Που μπορείτε να... αγγίξετε το νέο μοντέλο 

Δίπλα στην κορυφαία Mustang Mach-E GT  

Ford Ranger Raptor εμπορικό κέντρο

Το νέο Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα οποιοδήποτε pick-up μοντέλο, αλλά μια προηγμένη και εξαιρετικά ικανή «πολεμική μηχανή». Με επιβλητικό ντιζάιν που μαγνητίζει το βλέμμα, ασυναγώνιστες προδιαγραφές στο σύστημα μετάδοσης και έναν πανίσχυρο 3.0 V6 βενζινοκινητήρα της οικογένειας EcoBoost με 292PS και ροπή 491Nm, και 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων το ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor δεύτερης γενιάς ήρθε τώρα και στην Ελλάδα προκειμένου να ενθουσιάσει τους θαυμαστές του και να ανατρέψει ό,τι μέχρι σήμερα γνωρίζουμε για τα pick-up αυτοκίνητα.


Στο νέο αυτό stage της Ford στο «Golden Hall», το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα είναι εκεί ώστε να ξεναγήσει τους επισκέπτες στα μυστικά και τις απαράμιλλες δυνατότητες και τεχνολογίες του πιο προηγμένου και ικανού Ranger Raptor όλων των εποχών.

Πιο συγκεκριμένα, έως και την 1η Μαρτίου 2023, το νέο Ranger Raptor, έρχεται να εμπλουτίσει δίπλα στη Mustang Mach-E GT την ήδη επιβλητική παρουσία της Ford στο γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, δίνοντας τη μοναδική δυνατότητα στους επισκέπτες να το δουν από κοντά αλλά και να εξερευνήσουν από πρώτο χέρι την «Ford Built Tough» κατασκευή του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top